Sayfa 971/1002 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Tabi canım herkesin şoförlü korumalı Mercedes makam aracı var, ahali macera olsun diye kalabalık otobüse biniyor keyfinden.

Bir de bunu, doğru dürüst adam sananlar oldu...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahalinin bu kadar salak yerine konduğu dönem görmedim, biri kalabalıksa otobüse binmeyin der, diğeri camları açın der.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Haaa... Tabiki, hatta sosyal medyayı kapatalım, meydan senin yalama medyana kalsın...

Oda TV aylardır kapalı, üstüm demokrasimiz sayesinde...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bakın ben çalışmıyorlar kaytariyorlar demiyorum dışarda çalışmalarına dahi bişey demedim yazımda konu şu bu kadar dışarda gezerken bu kadar faaliyet yaparken bulaşmayan virüs okulda 2 dakikalık imzada mı bulasacak. Ya şu dönemde polisler ve saglikcilarin vefaat sayısı keşke aciklansa biraz saygı duyup tweterda oluşturdukları hashtag a dikkat etsin. Neymis öğretmenler devletin umurunda değil ölüme terk ediliyormuş yazık ya yazarken utanmiyorlarda. Neyse konuyu uzatmiyayim.

TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
    Ögretmen okula 2 dk ımza icin neden gitsin,sizin yaptırmak istediginiz angaryaya girer..Ayrıca ogretmenler kendılerıne bulasmasından ziyade ogrencılerın bırbırıne bulastırmasından endişeli. Emin olun Twiterda oyle seyler yazanlar ogretmen degıldır

bugun kahvaltılık almaya gıtmıstım peynır zeytın daha once fıyatların 100 gr olarak yazıldıgını gormustum. Şarkütericiye sordum neden boyle yaptınız oyle istediler dedı. Zabıtalar mı yada marketın sahıbımı boyle bır sey istedi olayın detayına gırmedım. Sizdede marketlerde şarkuterıde fıyarlar 100 gr seklındemi. mesela kurusele zeytın 2.99 tl seklınde satılıyor.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ahalinin bu kadar salak yerine konduğu dönem görmedim, biri kalabalıksa otobüse binmeyin der, diğeri camları açın der.
    Abi ben geçen denedim. Korona ile grip arasında seçim yapıyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Evet eksina bey okulda öğrenci yok olsa olsa farklı zamanlarda okula gelseler en fazla 3 kişi görürler.ben bu pandemi döneminde vallahi taksicilik yapan öğretmende gördüm hamallık yapıp ev taşıyarak para kazanan öğretmende gördüm memleketine gidip tarlada calisanida gördüm. Fingir fingir mağza mağza gezip story atanida gördüm. Paraşüt kursuna katılıp eğitim alanında gördüm. Maksat pandemi değil onlarda biliyor o kadar kısa sürede az insan içinden bulaş olmayacağını yoksa daha riskli yerlere girmezler. Önce çocukları bahane ettiler okul olmasın dediler şimdi de kendileri çocuk yok biz niye gidiyoruz diyorlar. Bir çoğu ek iş yapıyor memlekete gidecek ee böyle olursa nasıl yapacaklar onları?

TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait
    Çalışanlar hobi olarak çalışmıyordur bence .

Bir de az insana kısmını anlamadım, okulda mı az insan dedin , paraşütle süzülürken mi dedin bilemedim .

Karşınızdaki insanı anlamaya çalışın, çünkü o da en az sizin kadar zorlu bir hayat mücadelesi veriyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Haaa... Tabiki, hatta sosyal medyayı kapatalım, meydan senin yalama medyana kalsın...

Oda TV aylardır kapalı, üstüm demokrasimiz sayesinde...
    Ağalar bizle eğleniyor.

Sayfa 971/1002 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •