Bana biraz üfürme geliyor bu tip bahaneler. Şimdiye kadar hiç mi bayram görmedi bu millet.
İlk kez yaşanmıyor bu yoğunluklar, bi de sen koca bankasın yani sıradan web sitesi işletmiyorsun.
Bi bayram yoğunluğuyla bu hale gelecekse vay haline. Google yada youtube gibi saniyede milyonlarca tık alsalar , binance gibi binlerce işlem geçirseler demek hapı yutacak millet ikide bir aç kapa yaparlar bilgisayarlar düzelsin diye
var bi şeyler ya hayırlısı
Cadde cocugu Gidivan hakli, millet, emekliler, bankamatik memurlar v.s hucuk etmisler para cekip bayramda yemek icin, bu nedenle Ziraat serveri gocmus..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Reyiz maasi zamli yatirdi, dolares de biraz dustu diye dolar bazinda emekli maasim yine 300 dolar uzerine atti..
Bayram ikramiyesi de yatmis...
Para veren altin bulsun diyorum
Syg,
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına %25 zam yapıldı
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 25 zam yapıldı
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Halk Ekmek AŞ (İHE) normal ve kepekli ekmek fiyatlarına yüzde 25 zam yaptı.
İHE'nin ekmek ve unlu mamullere yaptığı zamla birlikte 250 gramlık normal ve kepekli ekmek 1 TL'den 1,25 TL'ye, 500 gramlık organik tam buğday ekmeği 6 TL'den 7 TL'ye, 50 gramlık altın çörek 1 TL'den 1,25 TL'ye, 670 gram tost ekmeğinin fiyatı 5 TL'den 5,75 TL'ye, 1 kilogramlık siyez unu 12,5 TL'den 14 TL'ye, 1 kilogramlık tam buğday unu ise 7 TL'den 8 TL'ye yükseltildi.
İBB'den yapılan açıklamada, İstanbul Halk Ekmek'in ekmeğin ana ham maddesi olan un fiyatlarındaki artış ve enerji, işçilik, dağıtım gibi diğer önemli giderler sebebiyle ekmek fiyatlarında yükselişe gittiği belirtildi.
Yapılan fiyat artışına rağmen Halk Ekmek'in halen Türkiye'nin en ucuz ekmeği olduğu ifade edilen açıklamada, "Halka ekmeği sağlıklı bir şekilde ulaştırabilmek ve bunu sürdürülebilir kılmak için bu değişikliğinin kaçınılmaz bir zaruret olmuştur." denildi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş. ekmek ve diğer unlu mamullere 21 Eylül 2020'de yüzde 33 ila yüzde 50 arasında değişen oranlarda zam yapmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Enflasyon %17 mi??
Syg,
Emekli,calisan lar eksiye gecti coktan.dgaz elektrik,gida artisi ile negatif gelir.harika.
Yer İmleri