Sayfa 972/1009 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    rubini bilirse hem akp nin hem bizim fiş çekilir
    Müneccim olmaya gerek yok...merkez bankasındaki altın göz göre göre eriyor, bulunduğumuz nokta...

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    O dediğin video konuşma vs hiç birini ya gerçekten görmüyor cami cemaati yada onların bir kulağından girip çıkıyor. Burada ki en önemli şey zeka seviyesi. Bugün orta okul dan orta düzey biriyle onları aynı şartlarda imtihan et %70*80 i onun altında kalır. Akp nin bir de yiyici kesmi var sağdan soldan her kesimden her mezhep ve dinden onların ortak özellikleri de o havuzda hesabı onlardan sorulmayacak bir kaynak var. Ye yiyebileceğin kadar. Kaç bin onbin kişi var böyle hayatı boyunca kazanamayacağı parayı kazanacak.

3. Bizden ; seyis yerine kılışdarı eleştirmemizi istiyor ! ilginç bir çalışma....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Yahu memlekette adil bir seçim olur sen ona verdin ben buna verdim diye tartışırız.Yahu bu adam seçim kaybetti,sonra üç ay bombalar patladı,ikinci seçimi kazandı.O seçim var ya ,o seçim bu seçimden yüz kat daha dürüsttü,sistem daha sağlıklıydı.Neden derseniz demek ki dürüst işleyen bir sistem varmış ki başbakan seçim alabilmek için başka şeylere ihtiyaç duyuyormuş,artık hiç bir şeye gerek duymadan sayılarla oynayarak seçim alınıyor.Bu faciadır ,iktidarı ile muhalefeti ile medyası ile bu işin içinde olanlar kesinlikle hemen ayıklanmalı aforoz edilmelidir.Seçim yoksa o zaman ha aliyevin azerbeycanı ha saddamın ırağı ha kaddafinin libyası ne farkımız kalır ki.

Yalnız çok tehlikeli bir döneme giriliyor ,öyle anlaşılıyor ki asıl oylara bakılırsa cumhurda yüzde 42 falan bir oy var.Yüzde 42 ile yüzde 58 in karşında olduğu bir toplumu bu ekonomik buhranda yönetmeye kalkarsan başka işler olabilir.Bence çok sıkıntılı bir döneme giriyoruz.

Hala tuncay özkan görevinin başında ilginç yani.İkinci seçimi de anka ajansı verilerinden mi takip edeceğiz acaba. Olur mu olur.Yakışır bize.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    2012 den beri, en büyük Amaçlarının Cumhuriyetin 100.yılında yani 2023 de karşı devrim yapacaklar diyordum ancaak bunu yapmasına bi şekilde izin verilmez diyordum, yani hevesleri kursaklarında kalack diyordum, hatta bu ekonomik krizde olasılığın daha da düştüğünü düşünüyordum.
    Ama muhalefet ne yaptı ego su sıfır bir adayı CB adayı yaptı, tıpkı mısırlı bir siayasal islamcı gibi, tıpkı 2018 de başka bir siyaasal islamcı abdullah gül (muarremden önce adı çokça geçti)
    Ama aartık eminim o bayramı! yaşayacaklar, Türkiye islam cumhuriyetinin başkenti istanbuldur, resmi dili arapçadır, yöentim şekli islami şartlarda, anayasası kuranı kerimdir. Tüm heykeller yıkılmalıdır.... Dolayısı ile kadınlar kapalı olmalı, verieln pek çok hak geri alınmalıdrı, gibi gbi
    Hadi geçmiş olsun.
    Bunun önündeki bir tek engeli bana gösterin 5 dk içinde kendi kendimi imha ederim.
    20 senenin tüm sorumluluğu evet iktidrındır, ama %49 uda muhalefetindir.
    20 senedir akp nin nasıl bir parti olduğunu bugün keşfeden bir chp cenahı var.
    Another day in paradise

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 972/1009 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •