Sayfa 974/1019 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Deep fish abicim bileşik getiri ve bedelsiz bölünmelerü temettü ödemelerünü eklememişsin. .4 rakamı çarpınca 66 misli bedelsiz ve temettülerü eklersen 4 senede 1990 larda borsa 100 misli artmış doları 2x yapmış özetle ....bir mühendis olarak bileşik getiri hesaplarımıza ekleyelim derim + bedelsiz + temettü ekleyelim .
    Yapma hocam gözünü seveyim.

Onları dahil ederek 10 kat yazdık. Nerede 90'lı yıllarda tabandan alıp tepeden satacaksın... Bilgisayar yok, bilgi yok, haberler geç alınır, her şey piyasa yapıcının kontrolünde. Yıl 1992. Evdeki televizyonun altındaki dolap Arçelik hisse senedi doluydu benim. Kenarları delikli kağıtlardan. 2 kilo vardı ağırlığı. Kötü haber geldiğinde senetleri sırtlar bankaya koşardık. (ne safmışız ) Fiyatları gazetelerden takip ederdik. Öyle olumsuz hava yaratılıyordu ki, diyorduk kesin borsa batacak...ralli yapıyordu. Sonra ortam şenleniyordu, borsa rekorlar kırıyordu. Koşu senet alıyorduk günlerce bankada yatıp kalkıyorduk satabilmek için. Sermayenin yarısı gidiyordu...

Ben yine şükür o ortamda bile 3-5 kazandım. Çoluğunun çocuğunun parasını batıran arkadaşlarımız oldu. Ben 10 katı nirvana olarak söyledim. Öyle 100 kat falan kazanan varsa önümü ilikler selam dura geçerim...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

2. 10 bini 20 bin yapan

10 milyonu 11 milyon yapandan 10 kat daha başarılıdır.

20 milyonluk evde oturan var.
    5 milyonluk arabayı sokağa park edip arkasına bakmadan giden var.

Bunlar göreceli.

Forum ortamında kimin ne parası var değil kim ne derece başarılı o önemli bence. Gerisi herkesin kendi iç meselesi.

SASA da 500 bin ek teminat koydum çıkarken.

düşerken demek ki 700 kazanmışım ki 200 karla pozu kapattım.

200 bini ver, o stresi hiç yaşamamış ol deseler, yeminle veririm.

memedabimi dinleyin....

VOB YAPMAYIN DAYU

EK: memedabinin anlattığı SASADA poz açılmasının yasaklandığı gün 100 kontrat shortum vardı 170 maliyetle dedim bunu 300 e çekecekler bizi de şuracıkta s..ecekler anamdan emdiğim burnumdan geldi

vob yapmayın dayu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir numarayı unuttum dgalaza
    Borsa benim hobim.
    Giyindiğim takım elbise bunlardan en ucuzu olan.

https://paratic.com/en-pahali-takim-elbiseleri/

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Yapma hocam gözünü seveyim.

Onları dahil ederek 10 kat yazdık. Nerede 90'lı yıllarda tabandan alıp tepeden satacaksın... Bilgisayar yok, bilgi yok, haberler geç alınır, her şey piyasa yapıcının kontrolünde. Yıl 1992. Evdeki televizyonun altındaki dolap Arçelik hisse senedi doluydu benim. Kenarları delikli kağıtlardan. 2 kilo vardı ağırlığı. Kötü haber geldiğinde senetleri sırtlar bankaya koşardık. (ne safmışız ) Fiyatları gazetelerden takip ederdik. Öyle olumsuz hava yaratılıyordu ki, diyorduk kesin borsa batacak...ralli yapıyordu. Sonra ortam şenleniyordu, borsa rekorlar kırıyordu. Koşu senet alıyorduk günlerce bankada yatıp kalkıyorduk satabilmek için. Sermayenin yarısı gidiyordu...

Ben yine şükür o ortamda bile 3-5 kazandım. Çoluğunun çocuğunun parasını batıran arkadaşlarımız oldu. Ben 10 katı nirvana olarak söyledim. Öyle 100 kat falan kazanan varsa önümü ilikler selam dura geçerim...
    İşde o ayaklı borsa zamanlarında a4 kağıdına basılmış kapanış satan 2-3 gençden biri bendim.Muhtemelen benden kapanış almış olabilirsiniz.
    Ben borsa önünde durmazdım ama karaköy iskele tarafında karakola yakın dururdum.fotokopicinin ön tarafında.
    maksat o yönden gelen müşteriyi kapmakdı.

Aselsan ve Petkim i halka arzdan aldım.Kadıköy rıhtım iş bankasında kuyruğa girmişdim alırken.Ama hangisi unuttum çok yıl geçti.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Çağrı dayı sasada hatırlıyor musun bunun inflection pointte nere demiştin.90 larda üçgen çiziyordu.

Üçgen dibine bakıp 80 inflection point demiştim. Ne oldu 80 ihlal etmedi 189 oldu.

İnanılmaz 3 koç holding fiyatına çıktı.

Patronun açıklamasına dikkat et 80 rakamını telaffuz etti. 4. Dalga dibi. Makroda 5. Dalga komple geri alınsa 80 den başlayan üçgende 80 ediyor.

Ki 80 bile koç holding piyasa değerinden fazla.

Herşey dayı bir plan dahilinde 80 ucuzmu Sasa için değil görüyorsun aklımizi aldılar. Üstüne işlem yasakladılar

80 nere 189 nere dayı.. neydi o öyle emmi.. inanılmaz bunlar için piyasa değeri defter değeri önemli değil dayı demek ki..

Bunlar kendi parasıyla almıyor heralde.

VOB YAPMAYİN hayatınız direk kayar

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağa amma taktın yaw. misal ben yaklaştım ama ne önemi var. ev alan adam da, araba alan da kazandı. tl de kalanlar mahvoldu.

ülke finansal bir leşe dönüştü. planlı bir şey olduğunu da düşünmüyorum. bu herifler 2 saat sonrasını bile hesap edemez.
    Yanlışın var herşey hesaplı kitaplı..
    Taaa geçen sene doları patlatacaklar..
    Patlatacaklar ki seçim öncesi..yurtdışına parketmiş 20 senelik akp oligarkı dolarını bozdursun gelsin..
    Bana bu söylendi geçen sene..
    Hatta ve hatta..
    20 sene bizim sayemizde zengin oldunuz..
    Bu seçimin altında kalırsak hepiniz herşeyinizi kaybedersin denmiş diye de ekledi idi..
    Öyle 2 saat sonrasını hesap edemiyorlar dersen çok yanılırsın..
    Senelerdir enerjide tamamen dışarı bağımlı eşşek gibi cari açık veren bir ülkede EKSİ 55 milyar MB rezervi ile öyle yada böyle idare ediyorlar..
    Henüz moratoryum falan ilan etmedik demi.
    Hatta cds ler 600 lerin altına bile indi..

Ülkedeki bütün ekonomist lere!!! göre çoktan moratoryum idi..
    Adam dalga geçer gibi boşuna ben ekonomist im demiyor..

Bilmediğimiz çok şeyler var..
    Bişilere güvenmeden şu bu..
    Böyle oynanır mı sanıyorsun..

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İşde o ayaklı borsa zamanlarında a4 kağıdına basılmış kapanış satan 2-3 gençden biri bendim.Muhtemelen benden kapanış almış olabilirsiniz.
    Ben borsa önünde durmazdım ama karaköy iskele tarafında karakola yakın dururdum.fotokopicinin ön tarafında.
    maksat o yönden gelen müşteriyi kapmakdı.
    Ahahaha ne günlerdi

Senin yine iyiymiş üstadım İstanbul 'da. Borsa işi daha kolay yürüyordu. Al-sat daha kolaydı.

Biz taşrada memurduk. Daireden izin al, bankaya git

Sefaletin de ayrı bir güzelliği varmış şimdi düşününce...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

8. Herşeyi ekstrem noktalara çektiler.

Kkm borsa her yer ağır poz var

Bunun içinden nasıl cikacaklsr dayı komple kapattık dağılın mi diyecekler. Bu borsayi karşılayacak para var mı dayı...

Ufak kağıtlar milyar dolarlık olmuş dayı aklını alacaklar her yer çok büyüdü

Çekirdeğinizi alın izleyin dayı çok acayip bir daha ömrünüzde göremezsiniz

. Selametle

Sayfa 974/1019 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •