Sayfa 975/1008 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Bence yabancı oyuncu alacağı endeksde/hissede rahat rahat short açar, en kötü ihtimal ile terse dönerim şu şu hisseler ile zararımı fazlası ile karşılarım der.

Yerlinin ters durumda ya hissesi ya parası olmuyor.

Bence parası olan kontrol edebileceği yan hisse veya ufak hisselerden portföy yapıyor.

Büyük hisseye yerli birisi girince onun üzerine oynanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim ile bir araya geldi

bu arada borsa yine katarı fiyatlıyor....bakalım oradan bir şey çıkacak mı....

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifine GİK'ten oy çokluğuyla 'hayır' kararı çıktığını bildirdi....

iyi bir şey çıksaydı işbank için kullanırlardı bu spekler.....

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankalar dışında çok ucuz hisse yok gibi.

...
    Dikkatli olarak bakınca banka harici ucuz bikaç hisse daha olduğu göze çarpıyor.
    Mesela

Thyao
    Ford
    Asels
    Tüprs

Bunlarda ucuz gibi,
    Haaa sen alınca belki birden bu pahalı diyip verebilirler o kısmına karışmam.
    Hani ucuz dediydin elimizde kaldı demesin kimse
    Hamdım Piştim Yandım

5. Seçimler çantada keklik olur ise mali disiplin devam eder diye borsayı alabilirlermiş.

6. Hdp den sonra İyi parti de ayrı gireceğim demiş...
    Akp seçimde bayağa şansını arttırdı ..
    ......................

İyi Parti Genel İdare Kurulu, CHP’nin yerel seçimde işbirliği teklifini oy çokluğuyla reddetti.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dikkatli olarak bakınca banka harici ucuz bikaç hisse daha olduğu göze çarpıyor.
    Mesela

Thyao
    Ford
    Asels
    Tüprs

Bunlarda ucuz gibi,
    Haaa sen alınca belki birden bu pahalı diyip verebilirler o kısmına karışmam.
    Hani ucuz dediydin elimizde kaldı demesin kimse

Thyao
    Ford
    Tüprs

Bunlar yurt dışına göre pahalı gibi. Mesela Rusya'dan ucuz petrol alan Yunanistan'da rafineriler daha hesaplı gibi. Mercedes, FORD, Volkswagen daha hesaplı, Japon markaları tabela fiyatında.

ABD THYAO'ya blokaj uyguladığı an fişi çekilir en karlı hatlar ABD hatları, İranlı, İsrailli, Iraklı vs ABD'ye THYAO ile uçuyor.

Asels bence ilginç hisse. Havelsan, Roketsan, Aspilsan, MKE, Tusaş vs birleşip çatı şirket olur ise 50-100-200 milyar dolar Allah ne verdiyse gidebilir. Şu an hangi ihaleden ne kadar para kalacak belli değil. Ben silah işinden hoşlanmıyorum yoksa zamanında al bunu bana dua edeceksin diyen biri vardı.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hdp den sonra İyi parti de ayrı gireceğim demiş...
    Akp seçimde bayağa şansını arttırdı ..
    ......................

İyi Parti Genel İdare Kurulu, CHP’nin yerel seçimde işbirliği teklifini oy çokluğuyla reddetti.
    iyi parti ülke genelinde %5'in altına nasıl düşülür onun provasını yapıyor..

Sayfa 975/1008 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •