Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
En büyüğü bugün öldü
Bir devir kapandı
NİSAN YAĞMURLARINI bekleyemedi
Son dönemlerde HUZURUDA KALMAMIŞTI.
Allah rahmet eylesin
Varsa öteki taraf cennet yada cehennem fark etmez son bir konserine gitmek
NEYLEYİM SEN YOKSAN EĞER diye bağıra bağıra eşlik etmek isterim.
bir halt olacağı yok.
Yarın enflasyon farkının belli olacağı gün
Ito 1.74
Beklenti:1.61
Yıl sonu hedefinin tutması için 1.50 olması gerek.
Tahminim:1.66
Sihirli rakamı Ayhan Başkanı bıraktım.
Sözünüze itimad ederek yazıyorum,
Dostluklar herşeyden önemli ancak ortada bir iş ve de bu işin bir para getirisi varsa bunu işi yönetenin bir ölçüde paylaşması ve de bu işin yürümesi için görev alanların da buradan az veya çok bir talebinin olması gerekir.
Bana düşmez, ama olmuş olan, dünyanın kuralına ters , baba oğul, kardeş -kardeş bile karşı koymamalı. Yani para almak hakkınız dı.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Bir ara Ayhan başkan Ankara sebze fiyatlarını söylemiştik bende pazardaydım Ayhan başkan bizim Konya yerli pazarına arabayla Ankara'dan gelse kışlıkları düzse yol parasını çıkınca kâr da oluyordu. Pazara erkenden gidip en taze güzel ürünleri almak hobim 2024 de çok çıkamadım pazara sıcak olduğu için bütün dengem bozuldu. Ama bir gün o insanlar ekmeyi bırakır kriz olur da ne zaman bilmiyorum.
Emekli kök maaşı 10.700 gayme olan bir kişi % 17 zam alırsa, 1.819 lira yapıyor yani toplamda 12.519 lira alıp taban maaşı almayacak.
Örnekler çoğaltılabilir, 11 bin 12 bin maaş gibi bu nedenle taban maaş alan sayısı 500 bin kişiye falan düşer, ama aldıkları zam 10 lira 100 lira veya 1.000 liradır aslında.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri