Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Viop LI

1. BBHT'de Arçelik yetkilisi konuşuyor 10 milyon EUR yatırım ile ilk etapda 300 MW kapasite kurulmuş. Bina dahil değildir.

Teşvik bildirimlerinden de gördüğüm panel montaj tesisi maliyeti çok değil.

Açıklamada panel verimliliği %23 denmiş. Muhtemelen çatı GES'ler hedefleniyor. Daha düşük verimdekiler daha ucuz, büyük arazi GES'lerinde kullanılıyor.

En kötü ihtimal grup şirketlerine satar bir kaç yıl.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Az önce dışarı çıktım köşede zenciler sırayla mert abiyi çivili diğnelen zoplaliyorlardı yorulanin yerine yedek zenci vardı. Ben engelliyim dedim ellemediler beni.
    Çok şanslısın Ayasofya abi,yımırtalı müneccim pidesi yemeye gidip zopa yemekte vardı işin içinde bugün de kurtardın kıcını bakalım yarın nolucak, herif fena fışkırttırıyo dikkat etmek lazım şu sıralar çok agresif takılıyor palamız. Ama ben mertabimi dün uyardım bak rüzgara karşı işeme deye hatta bugün pala insafa gelip bayağı bi gevşettiydi, o esnada mertabimin zencilerden kaçması lazımdı, neyse sağlık olsun.
    Bizim mahalledeki limoncu Şevket abi bile ralli diyo bağıra bağıra geliyor diyo
    Hamdım Piştim Yandım

3. Youtube videolarından gördüğüm İtalyan DANIELI isminde firma çelik fabrikası kuruyor.

Türkiye'de bir haddeci bir firma kütük ihtiyacında tedarik zincirini güvene almak için 50 milyon dolar yatırım ile ark ocağında hurdadan slab üreten 1 milyon ton/yıllık tesis kurmuş.

Bu şekilde bir sürü firma var, ölçek ekonomisi yok diye düşünüyorum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Danieli

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun mert abi
    Benim sanayide dükkana gel akşam.
    Bademspordan bir hisse bulur düzeltiriz kaportayı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mert abi nin kaporta karbon elyaf ne kırılır ne bükülür. Bunlar Mert abinin sadakasi. Yakında hepsini üst üste koyar çiviyi çakar abim.

Mudanya sahilde evimiz vardı, babadan kalan.
    Geçen sene satmıştım..

Bugün Mudanya halkı eylem /yürüyüş yapmış. Sığınmacılar gitsin diye..

Sahilde tek bursalı yok dediler hafta sonu.
    Tamamı çarşaflı, haşemalı mülteci, sığınmacı..

Bursa AKP nin kalesi.. Hem oy ver, sonra şikayet et.. Olmuyor

6. Borsanın yükselmesinin firmalara çok faydası yok, önümüzdeki dönem mevcutlara göre iskontoludur deyip çok sayıda firma borsaya gelebilir diye düşünüyorum.

7. Yeni çırak berber, kuaför yetişmiyormuş.

Komşum röfle için gitmiş 2500 TL demişler, eski müşteri olduğu için 2300 TL almışlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    yarın piyasa pis satacak gibime geliyor
    en iyisini üstatlar bilir, benim ki çömez yorumu

pis satış geldi mi, geldi

Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz