Sayfa 976/1008 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    iyi parti ülke genelinde %5'in altına nasıl düşülür onun provasını yapıyor..

Orası öyle. Çok oyu olduğunu sanmam ama İstanbul için malum 1 oy bile önemli.

2. Arcelik ucuz ama borsadan hisse çekilmiş, işlem hacmi zayıf. Biri var o fiyatları belirliyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Zenginler bırak borsayı bankaya para sokmuyor yurt dışına çıkardılar paraları. Eurobond, yabancı fon vs endirekt yatırım yapıyorlar bence.

Orta parası olanlar da birilerine vermiş sen idare et demiş olabilir. Fatih Terim fonu buzdağının üstü, bu tip çok fon olabilir. SPK Başkanı o fonların bizim Yatırım Fonları, BES fonları ile alakası yok dedi.

Twitter'da hep duyuyorum, hisseleri yönetenler sıkıştıklarında para sahiplerini arıyor şu hisseden al, %20 komisyon kar edince ödersin filan diyormuş. Üstadlar hep bizim gücümüzü küçümsemeyin diyor, hisse aldırabilecekleri zengin çevreleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Orası öyle. Çok oyu olduğunu sanmam ama İstanbul için malum 1 oy bile önemli.
    bir yerlerden yüz bin baloncuk hediye geldiyse bilemem çünkü istanbul çook milyon baloncuk hediyeye bedel..

5. BBHT'ye aracı kurum veya portföy şirketinde çalışmayan çok sayıda finans uzmanı çıkıyor.

Falanca danışmanlık kurucu ortak vs isimleri oluyor. Çoğu daha önce aracı kurumlardaydı. Giyimleri ve saç şekilleri filan değişiyor.

Muhtemelen sen oradan ayrıl bize akıl ver diyenler olmuştur, fatura kesmek için şirket kurmuştur diye tahmin ediyorum.

6. Vay arkadaş beraberken dürüst temiz kaliteli oluyorsun , ayrılınca yüzbin milyon baloncuk hediye almıştır oluyor.

Adamlar başka bir partinin altinda olmak istemiyor olamaz mı? Hele ki o parti herşeyi ben biliyorum diyip karar verip en olası seçimi kaybettirmisken.

7. Bu seçimde çok vaade gerek kalmayacak gibi

İstanbul’un özelinde bir iki vaat yeter

Seçimden sonra 4 sene istikrar var.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    tmm o da bu şekilde o zaman toplamda 3 ay işlem gördüğünden ekim ayında Aralık vadeye işlem yapan fazla olmamıştır,
    pek fark çıkacağını sanmam.

Ben ,sana..çocuklarla eğlenmeyi bırak dedim mi demedim mi?

https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6642419
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 976/1008 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •