Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Simdi Reha Mudurum gelirse varya Anadolu Ajansindan baslar, demedi demeyin..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ülen şurada 100 doalra 101 doalr yapalım diye kıçımızı yırtıryoruz birileri 500.000 faiz mi eğenmiyor
    la gidin zenginler kulübü diye topik açın yazın bizde burada 100 doalr aldık 100 euro sattık az bişe kraliçeye dayandık muhabbeti yapalım
    2-3 katı olanlar öyle demeyin

3. Değerli arkadaşlar, aslında hepimizin yaşantısı toplum ortalamasında. Burada işsizlikten ( kayda değer eleştirilerden korkulduğundan ) iş arayanlar oluyor. Meslekler üzerinden bölünmediğimiz kalmıştı. Yok felanca şu kadar alıyor hak ediyor mu, yok diğeri şu kadar maaşı hak ediyor mu vb.

Sistem tartışılmalı. Meslek mensuplarının ne suçu var ? Her meslek mensubu bu toplumun değeri ( + veya - ) Zamanın ruhuna göre bir mesleği diğerinin önüne çekerek yalamalık yapan , sayıca kalabalık olan meslek mensuplarına özel hak vererek oy devşirmeye çalışan siyasetçiler yüzünden meslekler yozlaşıyor.

Ayrıca eğitim sisteminin bozukluğundan dolayı yetişen tüm insanlarda '' işimi düzgün yapmalıyım, hak ettiğim kadarının almalıyım, arkadaşımın hakkını gasp etmemeliyim '' yerine tam tersine '' götürebildiğim kadar götürmeliyim, bana ne diğerinden '' mantığı yerleşmiştir.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Seni sevdigimden takıldım. Hata ettiysem özürler. Reha abi
    Özürlük bir şey yok efendim, ben öyle her şeye kızan biri değilim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    küçük beyninle ti ye mi aldın beni şimdi .. zekamın da senden iyi olduğunu hangi konuyu öne sürersen sür , açık çek ..

ki öyle bir iddiada bulunmamıştım yukarıda , ama şimdi onu da iddia ediyorum. tekraren yazayım ; saygısız , işe yaramaz ve yazdğına göre yalancısın da aynı zamanda
    IQ seviyeni beni 2-3 kat geçen parayla mı satın aldın? Eğriti durmuş sende

Bende de 10-15 milyon TL olsa açık Çek verirdim kusura bakma veremedim

6. Öğretmenler günü, hemşireler günü, itfaiyeciler günü vb. geçici gönül alma oyunlarıdır. Esas olan gösterişli törenler, tutarsız büyük nutuklar yerine , herkese insanca yaşayacağı ücret ve çalışma ortamı verilmelidir.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Simdi Reha Mudurum gelirse varya Anadolu Ajansindan baslar, demedi demeyin..
    Valla ben buradayım da, konuyu nerelere getirdiler çözemedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    IQ seviyeni beni 2-3 kat geçen parayla mı satın aldın? Eğriti durmuş sende

Bende de 10-15 milyon TL olsa açık Çek verirdim kusura bakma veremedim
    Hor görmeyi bilmem. Para ile satın almak sen ve senin gibilerin işi. Çek versen ne olur , senet versen ne olur. Yılmaz Özdil in dediği gibi , bizim oralarda göt 'e göt denir. Yanlış anlamayın , hiç kimseye böyle demem. Ama bu ülkede , zerre kıvırmadan , lafın nereye varacağının hesabını yapmadan mevki ve makamı kim olursa olsun , herkes ama herkes , kılçıksız , söylediklerinin tam karşılığını almalıdır.

Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •