Sayfa 979/1001 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Üç beş aydır 10 tane kağıdın açılış ve kapanış sürekli takip ediyorum. Dün biri 70 kuruş net yukardan kapattı. Bugün biri %6 eksi kapattı. Özellikle artıysa eksi eksiyse artı kapatıyor seans sonunda. Çoğunlukla bir kademe altına yada üstüne yazarak alıp satıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ogün yazdım vermesinler diye dua ettim vermeselerdi ertesi gün 4.79 a alış yazacaktım adamlar sadece 2 dakiak 4.87 ye kadar verip benide mal sahibi yaptıydıalr göbeğimin bağı çözüldü verene kadar
    Bu fiyatlardan alıyosan bırak çoluk çocuğa kalsın be abi
    OMAHALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çılgın Türkler

bundan tam 1 ay önce 14 martta vaka sayısı 13.378 miş....resmen ralli yapıyoruz...

Türkiye'de son 24 saatte 310 bin 420 Kovid-19 testi yapıldı, 62 bin 797 kişinin testi pozitif çıktı, 279 kişi hayatını kaybetti.-AA-

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    $ 7.6050

Viob 1611,75

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Yeni sayfayı açcan mı panpa?

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu da bir sebep olabilir ama ben kendi adıma artık ne beklenti yazmak, ne grafik atmak istiyorum artık, içinden gelmiyor. Bugün de öylesine bir bakayım dedim, bir şey değişmemiş.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Durum tam da söylediğin gibi dostum...

6.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Burada çok değerli,bilgili arkadaşlar var...
    Doğru yanlış herkes fikrini belirtebilir...
    Katılmayabiliriz,yanlış bulabiliriz...
    Ancak her fikir başka bir bakış açısını dikkate getirir,farklı açıdan bakma imkanı verir...
    Ben şahsen çok faydalanıyorum...
    Kimse yazmadığında kör ve sağır gibi hissediyor insan...
    Ülkeden,dünyadan haberi almak için buraya bakıyoruz...
    Bence arkadaşlarım yazmaya devam edin,kırılmayın...

Mesela hemen sorayım size,
    Bu günki yükselişi sağlıklı buluyormusunuz,
    Bu yükseliş için hacim 21m yeterlimiydi?...
    Teşekkürler yapılacak yorumlara....
    Emekdar arkadaş,adamlar hırsız ,namussuz 4-5 yıldır soyuyorlar şorçu,longcu mantıklı düşünceyi eziyorlar.Bizi bitirdiler yabancıları 30 endeksine hapsittiler. Bir sasa dünyaya bedel oldu.Artık sağlık arama.

7. Ereğliye top atsan yıkılmıyır.ULEN namussuz neden 2 taban yedin o zaman ,tesus long diye mi.Nitelikli Hırsızlar.

8. Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık fezlekesi meclise geldi malum. Geceye ve haftasonuna pozisyonla girmek pek akıl karı değil gibi artık. Bugün yarın sonuçlanacak değil ama bir gece yarısı operasyonu ağbalın gidişi gibi duman eder, sonuçta ana muhalefet lideri. Hatta bugünkü coşkuyu normal şartlar altında söndürecek bir olaydı ama piyasa oralı olmadı.

Sayfa 979/1001 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •