Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    MB nin gece nöbetçisi heladan döndü sanırım...vuruyor kafasına kafasına...
    Kafa sağlam çıktı. Nöbetçi tek başına başa çıkamıyor gibi. Merkezin adamlarını yataklarından kaldıracaklar. Tek nöbetçinin sopası kafi gelmiyor.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesi uygulaninca fk olarak baktığımız değerler artık kıstas olmaktan çıkacakmı hocam ben anlayamadım
    Sohbet odalarında holding ve gayrimenkul şirketleri hakkında konuşmuyoruz detaylı incelemek gerekiyor diyorlar, bunlarda kar anlamlı olmayabiliyor. Değerleme ile artış başka, faaliyetten kar elde etmek farklı.

Bundan sonra net kara değil ciro ve esas faaliyet karı daha önemli olabilir. Bunun dışında net borcun FAVÖK'e oranı da bence önemli. FD/FAVÖK çok düşük ama borçlar artıyor ve yanıltıyor.

İşletmeler yeni makinaları leasing ile alıyormuş, enflasyon muhasebesinden etkilenmiyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

https://www.facebook.com/mustafa.meh...ciCD4sXSzm6Ndl

herkesin önünde düğme iliklediği günlerden

birilerinin önünde el pençe divan duran günlere... yazıklar olsun

keşke 30 sene önce yaşasaydım da bu rezillikleri görmeseydim

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/mustafa.meh...ciCD4sXSzm6Ndl

herkesin önünde düğme iliklediği günlerden

birilerinin önünde el pençe divan duran günlere... yazıklar olsun

keşke 30 sene önce yaşasaydım da bu rezillikleri görmeseydim
    Açılmadı content not available diyordu

Şimdi de

<<<<<<<<
    Bu İçeriğe Şu Anda Ulaşılamıyor
    Bunun olmasının nedeni genellikle sahibinin bu içeriği sadece küçük bir kişi grubuyla paylaşması, kimlerin görebileceğini değiştirmesi veya içeriğin silinmesidir.

5. Bu hayat akıllılara göre değil demek saçma olur, o zaman cahiller dolgu malzemesi akıllılar da seçme sınavına girenler olabilir.

Ben de bırak bu işleri devlet su işleri dwmek istiyorum ama giriş var çıkış yok.

https://www.youtube.com/watch?v=BciS5krYL80
    Hotel California (2013 Remaster)

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kafa sağlam çıktı. Nöbetçi tek başına başa çıkamıyor gibi. Merkezin adamlarını yataklarından kaldıracaklar. Tek nöbetçinin sopası kafi gelmiyor.
    OVP ye göre 2024 sonu 36.8, anketlere göre 39,X olacağmış...peh

Logaritmik skalada bile içbükey bir yapı var, yani artış hızı artıyor sürekli....

Tabi dolar artmıyor, TL ye değer kaybettiriyorlar, mevzuyu da dolarizasyona bağlıyorlar, şaşı bak şaşırt durumları..

KKM oldukça, M1 e artış demek, dolar düşük kaldıkça ithalatta artış, dış ticaret açığında artış demek, enflasyon oldukça TL den kaçış demek, Ocak ayı enflasyonu %10, aylık net faiz %3.7 oldukça...vesaire vesaire....

Görünen köy kılavuz istemez...yazın o yabancı gelmezse, mortingen strasse 10 nömero..

7. Büyük tiyatro üstadları var.

Düşünüyorum akıllı adam taklidi yapmak kolay ama cahil adam taklidi zor.

Genelde komedi rollerini becerenler çok zeki adamlar oluyor yani cahil adam taklidi çok zor ne yapacakları belli olmuyor ama üstad bir rol kestiğinde evet diyorsun.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Açılmadı content not available diyordu

Şimdi de

<<<<<<<<
    Bu İçeriğe Şu Anda Ulaşılamıyor
    Bunun olmasının nedeni genellikle sahibinin bu içeriği sadece küçük bir kişi grubuyla paylaşması, kimlerin görebileceğini değiştirmesi veya içeriğin silinmesidir.
    ben basınca açılıyor... benim facebookumda kayıtlı olduğu üçün mü acep

şöyle yapalım

Dönemin kolluk kuvvetlerinden bir tanesi anlatıyor:
    "Karakol amiri emir verdi:
    - "Türkeş gelecekmiş, gidin güvenlik önlemlerini alın, taşkınlık olsun istemiyorum."
    Üç ekip arabasıyla çıktık, yola koyulduk. Türkeş'in geleceği yere vardığımızda mahşeri bir kalabalık vardı. Öteden Türkeş'in arabası görüldü. Onu sevenler, öylesi muntazam bir hal aldılar ki; ip gibi dizildi hepsi, bir koridor açtılar. Türkeş geldi, arabadan indi. El öpen kenara geçiyor, arkasındakine yer veriyordu. Yanına dahi yaklaşamadık.
    Muazzam bir şekilde ilerliyordu kalabalık, düğmesi ilikli olmayan bir tek kişiyi bulamadık o gün. Türkeş teşkilatın kapısının önüne geldi, geriye döndü. Kulakları çınlatan bir slogan vardı ortamda, bir elini havaya kaldırdı ve seslendi:
    "EVLATLARIM!"
    Bıçak gibi kesildi ses, donup kaldı herkes.
    İşte ben o gün anladım ki; Türkeş bu memleketin değerli bir büyüğü, sözü dinlenen bir lider. Onu sevenler, ona gönül verenler; uğruna canlarını feda etmekten asla geri durmaz.
    Türkeş, gerçekten bir Başbuğ."

Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •