Kamyondaki 5milyon kimin..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Daha hisseler resmen onlara geçmeden ellerini beli etmeleri, yani niyetlerinin yeni arz olduğunu açıklamaları biraz tuhaf.
Beli yatırımlar yapılıp şirketin piyasa değeri hedeflenen yerlere yükseldikten sonra bu tür değerlendirmeler yapılmalıydı.
Bunun yerine temettüyü açıklamaları gerekiyordu, diğer konu uzun vadeli bir hedef olmalıydı, bu düşünceyle bırakın yenisini eski yatırımcıları da kaybederler.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
12,70 artı temettü ödemesi şartıyla satın alınan TTKOM arda ermut beyfendinin açıklamasına göre 9 tl li fiyatlardan ikincil halka arza hazırlanıyor sanırım. bir milletin serveti nasıl talan ediliyor bizde seyrediyoruz.bu ikincil halka arzı piyasa çok kötü algıladı.
halka açık bir şirket için en çirkin şey ikincil bir halka arzdır. bu
şirketin mali durumunun kötü olduğu anlamı taşir.bilal erdoğanın okul arkadaşı kartal imam hatip liseli arda ermut ttkomun borsadaki hisseleri için bombayı koydu bugün.endeks yüzde 1,5 artı iken ttkom negatif seyrediyor.benim söylediklerim tek tek çıkıyor.ttkom bundan sonra abuksubuk icraaatlarla 6 tl altına gelecektir.bakın bunuda yazıyorum buraya.9 tl n
n çok altında ikincil halka arz edilecek amma yabancı yine almıyacak.
Yandaş badem, yandaş havuz medyasına açıklama yapmış. Bunların Allah 1 sözüne dâhi inanmam inanmasına da; tut ki gerçekten halka arz edildi diyelim, şimdi bu bademler 13 TL'na aldıkları hisseleri neden ve hangi mantıkla 9'lu veya 8'li rakamlardan arz edecekler. Tam anlamıyla gerçekten güzelim ülkemin içine sıçtılar. Vergilerimizi betona gömdükleri, 5'li çeteye ve devlet garantili sözde yatırımlara aktardıkları yetmedi, şimdi de yönetemedikleri ekonomi politikaları yüzünden kur korumalı TL mevduat hesabı açanlara kur farkı olarak ödeyecekler. Bizler böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz, yazıklar olsun. En sevdiklerinden çıksın inşallah fitil fitil... [emoji35][emoji34][emoji35][emoji34][emoji35]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 e 9 a halka arz olacağını nereden çıkarıyorsunuz...? 12,70 + temettü ödenen bedel budur.şirketin gerçek değerinin bunun çok üzerinde olduğunu söylüyorlar.5 g lisası verilip , imtiyaz süresi uzatılınca önündeki engeller kalkacak çok daha karlı bir şirket olacak.uzun süredir faturalara yapılmayan zamlar yapılacak..şirketin albenisi iyice artacak.şirketin bugünkü gebermiş fiyatlarına aldanmayın.devir gerçekleşince temettü belli olunca lisanslar yenilenince her haberde yükselecektir hisse.mantıklı olun.dün aldığını yarın zararına satmaz devlet..merak etmeyin .önünü tıkayanlar basa basa topluyorlardır eminim...![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Haberleşme fiyatlarının enflasyon sepetinde ağırlığı 4.64% den 3.78% geriledi. Buda önümüzdeki zamanlarda güzel zamların geleceğinin habercisi bence. Devletin elinde %86.68 oranında hisse var. Bugün 3 kademede 6 milyon hisse ( toplam malın %1 civarlarında)vardı 9.65 ortalama ile alınabilecek niye gelip cizmiyor tvf anlamıyorum. Aldığın fiyatın %30 altında toplu mal var, gel da, geldi al işte.SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri