Sayfa 98/1005 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ha ha..... güzel espiriler...bu iş iş değil dayucum... Her gün nasıl kurtulacam diyee diyee iç geçiriyorum....bu Viop boş...adamlar paramızı almak için on defa fir dönüyorlar....ve biz kapana kısılmış kedi 🐈 misali para kazanmaya çalıyor ve çabalıyoruz...
    Yabcak bişii yok dayucuğum sen fırsatı ayağınla ittin, yarın sabah uyandığında zengün olucağıdun
    Hamdım Piştim Yandım

2. FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    58d
    #SONDAKİKA
    �� Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in acil olarak Kremlin'e ilerlediği bildiriliyor.
    FORMASYON AVCISI 53

4. Yarın karışık bir gün olmaz umarım...

5. https://twitter.com/dmmiletisim/stat...I_v3AE5OZepguw

📌"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı" yönündeki iddialar doğru değildir.

➡Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek "Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme" törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yarın karışık bir gün olmaz umarım...
    astrolog Meral de yarın seçime 5 gün kala ölecek kişiyi açıklayacakmış ulan memleket nelerle uğraşıyor.
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    astrolog Meral de yarın seçime 5 gün kala ölecek kişiyi açıklayacakmış ulan memleket nelerle uğraşıyor.
    Aynen öyle
    Ama trent meslek bu aralar. Borsayı bile yorumlayanları var..

8. Geçen sene de vefat etti şeklinde bir haber pompalanmıştı endeks devre kesiciye giderken iyi olduğu haberi geldi + ya geçmiştik yanlış hatırlamıyorsam

Sayfa 98/1005 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •