Sayfa 980/1024 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin?
    Benim yalnız/fakir ve güzel ülkemin gelecek 2 yıllık kaderi yazılacak Perşembe günü
    Çok heyacanlıyım çokkk...
    Aynı zaman da çok tedirginim çokkkk...

saygılar/başarılar
    Sayın tengri oyun oynandı bitti.Satranç maçları ustalar arasında oynanırken şah mat falan denmezmiş hiç.Zaten ustalar 10 15 el önce matı görüp oyunu sonlandırırmış.Şimdi bizim oyun bitti,yapılacak hamleler boş,sizin bunu göremeyip heyecanlanmanıza falan çok şaştım.Merkez doğru hamle yapacak,mucizevi rakamı bulacak, bir faiz artırımı falan amerikan filmlerindeki gibi son anda mutlu son olacak öyle mi.Merkez ne yapsın, olan olmuş biten bitmiş,ne yaparsa yapsın sonuç mokoko zerrece merak etmiyorum perşembeyi falan,altına devam stratejim uzun süre devam edecek,bana göre gerisi zaman meselesi, kaybetme olasılığım bence çok az ))))))))) Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin?
    Benim yalnız/fakir ve güzel ülkemin gelecek 2 yıllık kaderi yazılacak Perşembe günü
    Çok heyacanlıyım çokkk...
    Aynı zaman da çok tedirginim çokkkk...

saygılar/başarılar
    Bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ha memleket ekonomisi sonunda beni de batıracak o kısmı başka tabi.

Bu Yeşilada artık çok eminim gogo çekiyor, bu kafa Viski yada aslan sütü kafası değil. Bir insan bu kadar mı abuk sabuk davranış gösterir ne dediği neyi önerdiği belli olmayan bir adam, bir gün bakıyorsun aklım diyor ertesi gün mokum...

Ekonomist Atilla Yeşilada`dan yıl sonu için sürpriz dolar tahmini
    Dolar 6,5 lira seviyelerinde seyrederken Euro da 7,5 lira bandında devam ediyor. Kimi ekonomist ve yatırım uzmanları yıl sonu için dolarda 8 lira tahmini yapıyor. Bazı yorumlarda ise ABD ile ilişkilerin seyrinin bu konuda yön belirleyici olduğu ifade ediliyor. Analizleri dikkatle takip edilen isimlerden ekonomist Atilla Yeşilada ise dolar için yıl sonunda Türk lirası karşısında 5,5 lira olacağı tahmininde bulundu.

Fitch`ten 4 Türk Bankasına Not Sürprizi
    Fitch bu bankaların ``Yaşayabilirlik Notlarını`` da düşürürken, notları olası bir indirim için izlemeden çıkardı ve görünümlerini `negatif` olarak belirledi. Fitch, not indiriminin son dönemde piyasa oynaklığı döneminde bankaların performanslarına, varlık kalitelerine, likidite ve fonlama profillerine yönelik artan riski yansıttığını, ekonomide sert bir iniş yaşanması ve yatırımcı güveninde kötüleşme riskini de hesaba kattıklarını vurguladı.
    http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...urprizi-26039/

Valla her şey göstere göstere, insanların gözü önünde oluyor ama çoğunluk hala görmezden geliyor ki korkarım bu iş eni sonu karakolda bitecek.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu Yeşilada artık çok eminim gogo çekiyor, bu kafa Viski yada aslan sütü kafası değil.
    Ayrani duyduk da "gogo'da" neyin nesi?

Eyi bir seyse biz de cekelim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bankalarımızdan biri Haluk Ulusoy'un 5 yıldızlı oteli icradan satın alıyor ...Demek ki bankalarımız artık Turizm sektörüne de sağlam giriş yapıyorlar

http://www.yurtgazetesi.com.tr/ekono...i-h110780.html

Şeker Piliç`ten sonra Kuşadası`ndaki lüks otel de Garanti'nin oldu
    Türkiye`nin en ünlü turistik tesisleri arasında yer alan Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy`un sahip olduğu Kuşadası`ndaki beş yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icra üzerinden bugün satıldı.

Denize sıfır 335 oda ve iki kral dairesine sahip otel, Ulusoy grubuna ait enerji şirketinin borcu nedeniyle 75 milyon liraya Garanti Bankası satın aldı.

Hayrını görsünlerde umarım mudilerin parasını bunlar gibi abuk sabuk yerlere kredi vererek heba etmemişlerdir. Bu ne ya bunlar bankacılık mı yapacak yoksa tavukçuluk, otelcilik , telekomculuk , inşaatçılık mı ?

Sayfa 980/1024 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •