Bizim memlekette okumuşu da okumamışı da pek matematik falan bilmez. Sorgulamayı, kitap okumayı sevmez. Her ne kadar rte'ye kızsa da biraz altını kazıdıgında her vatandaşta biraz rte'lik bulunur. Ortalama toplumsal aklımız ve zekamız malesef hedefledigimiz klasmanın altında.
Bu sebepten bizde para harcayan adam bitmez. Biraz ekonominin ipini gevşetip para versen öküz gibi büyüme olur bizim memlekette. Herkes için her şey satılıktır. Uçkuruna düşkündür milletimiz. Aklı s2'ndedir. 50 gram için hayatını verir. Gider dairesini satar, bodrumda 250 liraya o lahmacunu yer (vizyon yıkılıyor) Gösteriş, kıskanclık içimizde vardır. Okumuş paralı adam dedigin gider 5.20 alıp bir mojitoya 200 lira domalıp tinder'da ekmegini arar. Bu beyaz yaka tayfa 10 bin lira maaş alır diyelim, hatunlar cebi para gördügü an araba alır (şaşmaz). Erkegin cebi doldugu an zaten hatun radarına girer ve türkiye ekonomisi daha da büyümeye başlar.
Geçen bi arkadaşa (beyaz yaka hatun) ev bakıyoruz. Dedim kenarda şöyle 500bin liran var mı? 500 bin liram olsa ev almam ki dedi. Ee napcan? 500 bini mevduat yapar faiziyle hem kira öder hem krallar gibi maaşa takviye yaşarım dedi.
Baska bir dost da ege'de tatil yöresinde arsa satıp o parayla gidip bmw aldı. (Şimdi hatunlara ateş ediyor)
Yani kısacası mirasyedi halkımızı rte gibi düşünün. Yarının gelirlerini bugün ezer bir güzel. Rezerv eksi'dir ama swap vardır. Ben bu ülkede kimsenin 5 sene önce x dolarım vardı simdi kac dolarım var diye hesapladıgını görmedim. Bir excel tablosu yapıp bilanco hesaplayan yok. Ev araba satıp ettiği karı hemen eziyor toplumumuz. Ekonomiye giren taze para yok.
Herkese mutlu sağlıklı sevdikleriyle beraber daha nice bayramlara. Unutmadan ve dahi bol kazançlara sevgiler ve saygılar.
https://www.instagram.com/p/CRGx1iaJ...dium=copy_link
Bizim millet denizin icinde yemeyi cok sever.dedelerimizde denizde yerdi.[emoji39]
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri