Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ramazan'dan sonra çikolata çay mı, orada o çayını içse çikolatasını yese ya, hani çocuk ya o, hadi onu da geçtim, yaw çocuğun Koruma Evinde kaldığını niye söylüyosun herkesin içinde..izlerken irrite oldum ben buradan..yuhh

ben şunu izlerken utandım sebep olan hanım utanmışmıdır bilemedim. yahu dini olaya alet edeceksen gene et eyvallah ama çocuğun eline bi kutu çikolata bir kutu şeker tıkıştır deki şimdi açma eve gidince diğer kardeşlerinle (koruma evindeki çocuklar) yersin dersin ayıp bide sanırım aile bakanımız aile sahibi değilmiş bekarmış diye duydum doğruysa damattan daha kötü bi atama olmuş bu atama
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben şunu izlerken utandım sebep olan hanım utanmışmıdır bilemedim. yahu dini olaya alet edeceksen gene et eyvallah ama çocuğun eline bi kutu çikolata bir kutu şeker tıkıştır deki şimdi açma eve gidince diğer kardeşlerinle (koruma evindeki çocuklar) yersin dersin ayıp bide sanırım aile bakanımız aile sahibi değilmiş bekarmış diye duydum doğruysa damattan daha kötü bi atama olmuş bu atama
    AKP MKYK üyesi olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirilen Yanık, 2015 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yazdığı bir Twitter paylaşımında Bahçeli'ye "çapsız" demesi ise gündeme oturdu. Yanık olay sonrası Twitter hesabını kapattı.

Haberlerde bakarken, şöyle bir bölüme denk geldim.

3. Kilit tanım; şöyle düşük profilli birisi...

Binali' den beri de gitgide düşüyor.

En düşük profilli olmak, avantaj şu an...nasıl olsa bundan zarar gelmez, hesabı..

Ama hepsinin gerisinde, bir 'özel' eleman var, yüksek profilli, kah yardımcı, kah özel kalem, kah müşteşar...bunlar vitrin sadece..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Akif Beki Nihat Hatipoğlu'na resmen kafa göz daldı

https://www.youtube.com/watch?v=NeWPVNHZfzI
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    AKP MKYK üyesi olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine getirilen Yanık, 2015 yılında MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili yazdığı bir Twitter paylaşımında Bahçeli'ye "çapsız" demesi ise gündeme oturdu. Yanık olay sonrası Twitter hesabını kapattı.

Haberlerde bakarken, şöyle bir bölüme denk geldim.
    adnan oktar ve kediciklerle iftar yemeği fotolarıda servis edilmiş gayet mutlu mesut
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adnan oktar ve kediciklerle iftar yemeği fotolarıda servis edilmiş gayet mutlu mesut
    yok artık....

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yok artık....
    iftar yemeği yahu başka bişey değil
    bir halt olacağı yok.

8. Temel analiz mi, teknik analiz mi diye soranlara şu grafiğe bakmalarını öneririm. 2 ay önce Şubat gibi 7'nin altına sarktığında orada kalıcı olsa 50günlük ortalama 200 günlük ortalamayı aşağı kesecek ama kesemiyor, tam üzerinden sekiyor.

Niye? Çünkü teknik meknik hikaye. TL 'nin temel analizi izin vermiyor öyle bir harekete. Neredeyse 10 senedir de kesememiş.

Bir şeyin fiyatı sonsuza kadar artmazmış diyorlar bir de...

Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •