Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Ancak sonunda her şeye rağmen bu anlayışın neden bu kadar destekçisi olduğunu çözdüm;memura %19 enflasyon oranı üzerinden zam verilmesi gündemdeyken,asgari ücrete %30 zam konuşuluyor,27 yıllık memur olan eşim neredeyse asgari ücretin bir tık üzerinde maaş alacak,nerede kaldı mesleki bilgi,tecrübe vs? bu düzen,adına ne derseniz beyaz yaka,orta direk maalesef yok ediyor,vasıfsız çalışan ise pastadan daha fazla pay aldığını düşünüyor ama o da hızla fakirleşiyor aslında...

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ancak sonunda her şeye rağmen bu anlayışın neden bu kadar destekçisi olduğunu çözdüm;memura %19 enflasyon oranı üzerinden zam verilmesi gündemdeyken,asgari ücrete %30 zam konuşuluyor,27 yıllık memur olan eşim neredeyse asgari ücretin bir tık üzerinde maaş alacak,nerede kaldı mesleki bilgi,tecrübe vs? bu düzen,adına ne derseniz beyaz yaka,orta direk maalesef yok ediyor,vasıfsız çalışan ise pastadan daha fazla pay aldığını düşünüyor ama o da hızla fakirleşiyor aslında...
    Hedef kitle en alt taban, bahsetmiştik, bilmem hatırlar mısınız, kendi ağızlarıyla hem de, TV programında söylediler, tahsil seviyesi ile oy oranımız ters orantılı arttıkça bize oy veren azalıyor dediler.

O yüzden orta sınıf yok oldu, tabanı basık, ortası ince, tepesi nispeten şişmiş bir piramit var.

Asgari ücreti iyice arttıracak, emeklileri de ha keza, yardım kolileri şarkı türkü elden nakit, bitti gitti. Müteahhidi ödüllendirecek, kaynağı da oradan sağlayacak, sen afişi bastır, sen otobüsü tut, senden şu kadar makarna bulgur. Geçen antetli kağıdı gördünüz mü, üç kuruş memur maaşı alan birine diyor ki, son bir defa 70 bin TL gönder Kuran Kursuna yardım, bunu da şu kadroya atayın. Çivisi çıktı, hepsi omertayı öğrendi, kardeş kardeş yağmalıyorlar işte.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Elektronik marketleri gezdim, durum kel, bu fiyatlar da Kara Cuma fiyatıymış, yine zam gelecekmiş, çoğu ürün de yok, S7 ve S6 Lite tablet baktık mesela, bu teşhiri alayım diyorsun, abi o demo satılık değil, abi o apple'ın kendisinin biz satamıyoruz cart curt..İpad mini 7200 TL, Macbook 25-35.000 TL, ipad 8 5300 gibi...
    ABD menşeli olmasından dolayı Apple ürünleri ekstra pahalı… Lg- Samsung- Huawei- Xiaomi biraz daha makuldür.

100,000 yazılımcı yetiştireceğiz diye naralar atan AKP iktidarı, yazılımcı olmaya aday gençlerin teknolojiye erişiminide kesti.. !!

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    ABD menşeli olmasından dolayı Apple ürünleri ekstra pahalı… Lg- Samsung- Huawei- Xiaomi biraz daha makuldür.

100,000 yazılımcı yetiştireceğiz diye naralar atan AKP iktidarı, yazılımcı olmaya aday gençlerin teknolojiye erişiminide kesti.. !!
    Makul kalan bir şey yok Sn Wasaban, ben de öyledir dedim de, 2-3 düşük konfigürasyonlu ürün var, gerisi %30-50 artmış, artı ürün yok ürün. Tam beğeniyorsunuz bu olsun, bakıyor bilgisayardan ürün yok, e bunu alayım teşhiri, abi o da satılık değil, 4 mağaza gezdim, yok. En pahalı olan en çok zam gelmişler var ellerinde, ipad mini 7200, S7 nin dev ekranlısı var bir tane S7 bilmem ne o var..gibi, internete bakacağız.

Devlet Denetleme Kurulu (DDK), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine döviz piyasasındaki manipülasyon iddialarının araştırılması için harekete geçti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Resmi enflasyon 20 iken vatandaşa sen tl ye güvendiysen %15 ile bankaya para yatırabilirsin daha fazlası yok deyip zorla dolara yönlendir sonrada manipülasyonu yapanı yakalamaya çalış.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Devlet Denetleme Kurulu (DDK), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine döviz piyasasındaki manipülasyon iddialarının araştırılması için harekete geçti.
    STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Resmi enflasyon 20 iken vatandaşa sen tl ye güvendiysen %15 ile bankaya para yatırabilirsin daha fazlası yok deyip zorla dolara yönlendir sonrada manipülasyonu yapanı yakalamaya çalış.

STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne diyorlardı; vatandaşı olmasan eğlenceli ülke diye ama esprisi bile kalmadı artık,dolares ne zaman düşmeye başlasa bir açıklama hoop yukarı,birde nebati çıktı başımıza;tam faizi düşürüyormuş birileri engel oluyormuş,yahu kim bu birileri?hangi dış ve iç minnaklar? hepimiz birer kürek,kazma alıp kafa göz dalalım kim söyleyin ben artık yoruldum her gün bugün neremize ne kadar güncelleme gelecek diye endişe etmekten...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,449
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Döviz yaratamayan bir ekonomide.!!

Döviz açık pozisyonunuz tavan yapar.!!!
    Kur riski hızla büyür .!!!
    İstihtam yaratma kapasiteniz hızla düşer.!!!
    İşşizlik hızla artarken, fiyatlarda aynı anda hızla artar.!!
    Hiperenflasyon stagflasyon kıskacında.!!
    Ekonomi komaya girer.!!
    Ülkede yaşanan ve yaşanacak olan durum böyledir.!!
    Borsa -konut balonları patladığında 2001 krizini mumla arar hale geliriz.!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Ama yandaş kanalları öyle demiyor,mesela biz dünkü cumaya kara onlar beyaz diyor.Neymiş Cuma günü avamelerde vs satış patlaması olmuş,ama dövizin hareketliliğini belirtmiyorlar,üstelik Bulgar vatandalarıdanda bahsedlmiyor

Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •