Sayın MedwiG EMEĞİNİZE SAĞLIK DA daha fazla çekemeyeceğim. Zaten iki gündür kar esiri evdeyiz. Tam geldi.
Sayın MedwiG EMEĞİNİZE SAĞLIK DA daha fazla çekemeyeceğim. Zaten iki gündür kar esiri evdeyiz. Tam geldi.
Erdoğan: Ay'a ulaşmak ya da uzaya bir Türk vatandaşını göndermek gibi hedefler, emin olun yalnızca birkaç adım ötemizdedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : İllerimizi 4 gruba ayırıyoruz , Mart başından itibaren düşük, orta , yüksek , çok yüksek olarak ayıracağız . Buna göre normalleşme adımları atılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Restoran, kafeler icin yol haritası önümüzdeki günde açıklanacak
Erdoğan: Normalleşme ilerleyen günlerde yeniden değerlendirilecek
Erdoğan : Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma kısıtlaması da ilerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre kaldırıyoruz
Medwig'den suphelenmeye basladım...
Buradakileri gaza , galeyena getirip suç işletmeye mi çalışıyor nedir !!!![emoji848][emoji848]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Son durum :
![]()
Yer İmleri