Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sayın MedwiG EMEĞİNİZE SAĞLIK DA daha fazla çekemeyeceğim. Zaten iki gündür kar esiri evdeyiz. Tam geldi.

Erdoğan: Ay'a ulaşmak ya da uzaya bir Türk vatandaşını göndermek gibi hedefler, emin olun yalnızca birkaç adım ötemizdedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : İllerimizi 4 gruba ayırıyoruz , Mart başından itibaren düşük, orta , yüksek , çok yüksek olarak ayıracağız . Buna göre normalleşme adımları atılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Restoran, kafeler icin yol haritası önümüzdeki günde açıklanacak

Erdoğan: Normalleşme ilerleyen günlerde yeniden değerlendirilecek

Erdoğan : Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma kısıtlaması da ilerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre kaldırıyoruz

7. Medwig'den suphelenmeye basladım...
    Buradakileri gaza , galeyena getirip suç işletmeye mi çalışıyor nedir !!!![emoji848][emoji848]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Son durum :

Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •