Sayfa 986/1000 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop XLIII

1. 1994 2001 krizleri beceriksizlik ten çıktığı belli dayı adamın aklını alırlar.

2. Bana göre bunların yeni icadı borsa. Borsada kağıtlar %10 yaparken dolarcilar inim inim inliyor. Burda iki sorun var. Birincisi faize karşı olan kesim banka almaz yan kağıtlarda da herkes küfrediyor. Yeni bir strateji ile ucuz karlı şirketlere girmesi gerekir. Ha dolarcilar ekseriyetle yastık altında. Yastık altında USD altın çok fazla onlar da girer mi. Ekseriyetle girmez çünkü onlar borsadan anlamaz hatta onlar borsayı oynamak olarak bilen kesim. Daha önceki yükselişte yan tahtalar ve düşük fiyatlı kağıtlar sonradan girmişti devreye göreceğiz bakalım

3. Ecevit çiller Demirel Özal vs ekibinde ekonomi den anlayan kimse yokmus dayı

Gerçek bir dahi dayı

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bana göre, Vakıf SHORTTA kalanların tümünü batırmak istiyor..
    Bu durumda bankalar, Tavan açmalı..Özellikle VAKIF,HALK..

Bırak teminat tamamlamayı,altındaki arabayı,evini,arsanı hepsini istiyorlar gibi..
    Ölümüne..

Manzara bu..

Bizim oyunumuza dışardan girme,karışma..der gibi
    2018 de dolar longladım 3.80'den tam 7 ay taşıdım 3.20ye kadar direndim. tam 100 poz vardı. en son lanet olsun dedim. rüzgara karşı işemek yeter. şorta geçtim bu sefer de 3.60tan tüm paramı sıfırladım. bugün dolar 18 üstü.
    o günden sonra vadelide oynamayı bıraktım.

5. Manipulasyoculara Nobel ödülü verilmez
     Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Üstüne eksi rezervasyon yaptılar dayı adam bu işin piri

Nebati bey dünyanın en müthiş icatcisi ekonomi den anlamıyor diyenlere ekonomi nobeli alarak cevap verecek
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Manipulasyoculara Nobel ödülü verilmez

Temettü vermeye sınır olan genelde temettü vermeyen kagitlara ahali altın bazlı grafik çizdirdi dolar bazlı grafik çiziyoruz dayu Nobel almali

7. Valla patron kağıtlarım çıksın da nasıl yaparsa yapsın... Dört kağıdım var bu ay üçünün patlama yapması lazım.. Nebati yetişsin jöleli ile kabineyi toplasın yürütsünler... Madem para dağıtıyorlar bizim başımız kel mi?[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Temettü vermeye sınır olan genelde temettü vermeyen kagitlara ahali altın bazlı grafik çizdirdi dolar bazlı grafik çiziyoruz dayu Nobel almali

8. Isaac Newton gibi ,fizikçi matematikci bir dahinin,
    1720 lerde londra borsasının çılgın yükselişinde
    daha fazla dayanamayıp devlet tahvillerini bozdurarak
    borsaya girdiği ve bütün servetini kaybettiği söylenir
    ve "gök cisimlerinin hareketlerini hesaplayabiliyorum,ama halkın deliliğini değil"
    söyleminden bahsedilir.Batışına sebep olarak çevresindeki halkın etkisinde
    kaldığı sürü piskolojisiyle hareket ederek mantığını yitirdiğini,belli bi yükselişten
    sonra az miktar girip kazandığını görünce daha fazla kazanmak için Güney denizi
    şirketine yüklü yatırım yaptığı ve battığı anlatılır.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 986/1000 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •