1994 2001 krizleri beceriksizlik ten çıktığı belli dayı adamın aklını alırlar.
1994 2001 krizleri beceriksizlik ten çıktığı belli dayı adamın aklını alırlar.
Bana göre bunların yeni icadı borsa. Borsada kağıtlar %10 yaparken dolarcilar inim inim inliyor. Burda iki sorun var. Birincisi faize karşı olan kesim banka almaz yan kağıtlarda da herkes küfrediyor. Yeni bir strateji ile ucuz karlı şirketlere girmesi gerekir. Ha dolarcilar ekseriyetle yastık altında. Yastık altında USD altın çok fazla onlar da girer mi. Ekseriyetle girmez çünkü onlar borsadan anlamaz hatta onlar borsayı oynamak olarak bilen kesim. Daha önceki yükselişte yan tahtalar ve düşük fiyatlı kağıtlar sonradan girmişti devreye göreceğiz bakalım
Ecevit çiller Demirel Özal vs ekibinde ekonomi den anlayan kimse yokmus dayı
Gerçek bir dahi dayı
Manipulasyoculara Nobel ödülü verilmez Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla patron kağıtlarım çıksın da nasıl yaparsa yapsın... Dört kağıdım var bu ay üçünün patlama yapması lazım.. Nebati yetişsin jöleli ile kabineyi toplasın yürütsünler... Madem para dağıtıyorlar bizim başımız kel mi?[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isaac Newton gibi ,fizikçi matematikci bir dahinin,
1720 lerde londra borsasının çılgın yükselişinde
daha fazla dayanamayıp devlet tahvillerini bozdurarak
borsaya girdiği ve bütün servetini kaybettiği söylenir
ve "gök cisimlerinin hareketlerini hesaplayabiliyorum,ama halkın deliliğini değil"
söyleminden bahsedilir.Batışına sebep olarak çevresindeki halkın etkisinde
kaldığı sürü piskolojisiyle hareket ederek mantığını yitirdiğini,belli bi yükselişten
sonra az miktar girip kazandığını görünce daha fazla kazanmak için Güney denizi
şirketine yüklü yatırım yaptığı ve battığı anlatılır.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri