garanti nereye borsa oraya ..yabancının her zaman bir planı vardır onlar bizim gibi degil zaten 1-2 sene sonrasının beklentisini alıp satarlar...bellimi olur belkide tum olumsuzluklar dolar tl ye yansımıstır dusmesinin sebebide butun bu olumsuzlukların gerceklesmesi dir belkide ..onu ancak buyukler bilir bizde yorum yapmaya calısırız ...bahsedildigi gibi 2020 den itibaren fed yeni bir parasal gevsemeye giderse bunu onceden satın alacaklardır ...bu durumda dolar milletin elinde kalmıstas olabilir ..2019 da tl mevduatcı olarak kazanacagımız son yıl olabilir ..zira parasal gevsemede hem faiz oranları duser hem doviz fiyatları ...bakalım ipucu verecektir fed ...tramp bile fed den cok sikayetci faiz artırdıkları icin ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vakti zamanında 3-4 yıl onca buralarda bir pazarcı sukru vardı oranlar %8-9 ken %21-22 den baglayacagız diyordu %30 dan da baglandı gecenlerde ..gerci o neci idi kimdi eskiler bilir .
simdi bugun 32 lik baglasak stopaj %15 den hesaplanacak kasım 30 da ..sunu acıklasalardı bugunden iyiydi ...hatta 0 a dusmeli .ise yarıyor iste ..bunun aylık maliyeti nedir devlete okuyan var mı sagda solda ..hersene 10 larca milyar tl vergi prim affediliyor siliniyor ..tl yi korumak istiyorsan 0 a dusur ve suresiz yap ...yabancıya stopaj yokken bonoda ..mevduatta da kendi vatandasına da yap yani ne olur .
Dolarcıları doğruyorlar bu ara hisseciler gibi...
Faizciler kebap![]()
enflasyon fiyatlanıyor ,boyle giderse ,stopaj indirimi uzatılmaz ,13
aralıkta da faiz inerse ,bizim iş biter
Dışardaydım bugün, piyasalardan haberim yok, burayı okudum önce dedim heralde borsada yine kıyım var, bi açtım baktım garanti %4 yukarıda, endeks artıda
Yer İmleri