Kimlik için gittiğim nüfus dairesinde resim de sizde sorun oldumu?yok resim Ankara'da kabul olmaz dediler.halbuki aynı resim pasaportumda var dedim...
Kimlik için gittiğim nüfus dairesinde resim de sizde sorun oldumu?yok resim Ankara'da kabul olmaz dediler.halbuki aynı resim pasaportumda var dedim...
Benim anladığım kadarıyla KKM de işin içine yabancıyı da dahil ettiklerinden bir tek formül kalıyor.
TL nin değer kaybını ne az ne çok her daim yüzde 17 faiz bandının hemen altında tutmak.
Bu başarılırsa yüzde 60-70 lere giden bir enflasyonda hem yüzde 17 faizle kaynak bulmuş olacaklar hem de dolara olan talebi bir süre engellemiş olacaklar.
Ancak gerek hazine ve gerekse MB nın (cari açığı sıfırlayıp ihracat patlaması yapmak, enflasyonu çıpa yapıp faiz ödemek vs.) daha bir iki ay önce söylemleri çöp olup başka bir plana geçtiklerinden bu tutar mı bekleyip göreceğiz.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri