Sayfa 988/1027 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu ayın 8 inde "yeni kabine" 18 inde "OHAL kalkacak mı?" iyimserliğini beklerken bir anda erken seçim tartışmaları..

Adamlar Doları diri tutmak için elinden geleni yapıyor... Ne diyebiliriz ki..???

Hoş OHAL bile kalksa uzun vadede değişen pek birşey olacağını sanmam ama en azından kısa vadede nefes almamız sağlanırdı fakat Erken seçim tartışmaları dolanıyorken bu muhtemel kısa vadeli iyimserlik dalgası bile güme gidebilir...
    ohal gelince dolar %10 çıkmıştı bir anda,

merak ediyorum ohal kalkınca %10 inecek mi bir anda ?

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Var, faizler.
    Reyiz faizler bir ayar çeker sen merak etme[emoji12]

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Aslında OHAL ilk çıktığında(21 Temmuz 2016) dolar bir anda çıkmadı, aksine dolar 2 ay boyunca 10 kuruş düştü.

Fakat daha sonra yaşanan başka türlü gelişmelelerle ve OHAL in sürekli uzatılacak beklentisiyle dolar değerlenmişti.

Şimdi TL deki pozitif ayrışmanın bir nedeni OHAL in ayın 18 inde kalkacak beklentisi ve 8 inde açıklanacak yeni kabinedeki muhtemel sürpriz isimlerdi. Fakat bu erken seçim tartışmaları herşeyi berbat ediyor

4. Bugün dolar borcu ödemesi olan bir şirketimiz daha ,bugünkü dolar kurları yüzünden sakat kalmıştır...
    Sakatlanan şirket sayımız her geçen gün artmaktadır..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Aslında OHAL ilk çıktığında(21 Temmuz 2016) dolar bir anda çıkmadı, aksine dolar 2 ay boyunca 10 kuruş düştü.

Fakat daha sonra yaşanan başka türlü gelişmelelerle ve OHAL in sürekli uzatılacak beklentisiyle dolar değerlenmişti.

Şimdi TL deki pozitif ayrışmanın bir nedeni OHAL in ayın 18 inde kalkacak beklentisi ve 8 inde açıklanacak yeni kabinedeki muhtemel sürpriz isimlerdi. Fakat bu erken seçim tartışmaları herşeyi berbat ediyor

21/7/2016 tarihinde geldi ohal o güne kadar tepe yapmış zaten, 111222333 bilgileriniz yanlış..

Vatandaş 3 milyar dolar çakmış,faizler yüzde 5 artırılmış dolar ancak bu seviyede tutulabilmiş.Ben hem iç piyasadan hem dış piyasalardan huylandım ,bugün faizden çıkan parayı gram altına döndüm.Bakalım doğru mu yapmışım.Çok beklemem sanırım yarın belli olur durum, hele şu enflasyonu bir görelim,reis dizginleri eline alsın ne lan bu faizin hali falan desin de durum netleşir.

Sayfa 988/1027 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •