Sayfa 988/1019 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

bende gıdınce soylıyıcem bunu.begenmıyorsan sen cek kardesım.fakat sıkayetvar.com da cok sıkayet var bu konuda.aynı fotorafım 6 ay oncekı pasaportumda var dedım.ekrana baktı ha aynı dedı.ama ankaradan ıtıraz gelır dedı.bunların derdi başka...

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Mesela bugün seçim oldu ve muhalefet kazandı faiz oranını kaça çıkarır ? Veya faizi yükseltir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    muhalefet bunu açıkça söyleyemiyor biz gelirsek güven gelir enflasyon faiz dolar kendiliğinden düşer diyor hatta seçim kararı alınsın o bile yeter diyor piyasa en fazla 2 ay kredi açar yeni ekonomi yönetimine faizleri enflasyon seviyesine çekebilecekmisiniz reel faiz verecekmisiniz ve bunu enflasyon düşene kadar uzun süre sürdülebilecekmisiniz maaşlara kontrolsüz zam mı yapacaksınız gayrimenkül sektörünün ucuz kredi musluğunu kesebilecekmisiniz

3. bizim patron yaveri fışkırtmaç, cafeler dolu, pazar dolu edebiyatı yapan baldızını da çağırmış heralde buraya
    ha gayret seçime kadar trollüğe devam

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    bende gıdınce soylıyıcem bunu.begenmıyorsan sen cek kardesım.fakat sıkayetvar.com da cok sıkayet var bu konuda.aynı fotorafım 6 ay oncekı pasaportumda var dedım.ekrana baktı ha aynı dedı.ama ankaradan ıtıraz gelır dedı.bunların derdi başka...

Bunuda sor.!!!
    AB uyum yasası başlık açmışlardı.!!!
    Ankarada gündüz havai fişeklerle kutlamışlardı.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. @BloombergHT
    1 sa
    Beyaz Saray: 2023 mali bütçesi milyarderler için asgari vergi teklifini de içerecek...

Bizim oligarklardan da alınabilir mi?

Ya da son 20 yılda arsa, inşaat işleri ile palazlanalardan....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    O kadarda değil. Dün mesai çıkışı gördüklerim ' Çarşı vızır vızır kalabalik. Trafik dur kalk. Restoran, kafeler tıka basa dolu. Bugün de avm yi göreyim yazarim. Millette para çok. Fışkırıyor.
    Soyle diyelim..

Olanda essek yuku ile var, olmayanda metelik yok..

Ben de dun bir disari ciktim bir is icin..

Trafik kalabalik idi..

Istinye Park AVM de dolu idi ama bu alisveris yapildigi anlamina gelmiyor tabii...

Fareast'de 3 kisi bir tane set menu + 2 de kutu kolaya 370 TL verdik..

Cok mu??

Kimine gore cok, kimine gore az..

Cad'a cevirdim hemen, orada da ayni fiyata bu yemek yenirdi dedim, ama onlarda 1400 cad asgari ucret yani 45 kere bu yemekten yenir.

Bizdeki asgari ucret 4250 TL bizim asgari ucretli ise 11-12 kere yiyebilir..

Ustelik bizim calisabilir nufusun artik %70-80'i asgari ucrete calisiyor onlarda ise %10 u gecmez..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İnsan tüketirken değil.!!!
    Üretirken özgürleşiyor.!!!!
    Kredi kartıyla bu günden.!!!
    Geleceğine ipotek koyan toplum bireyleri.!!!
    Köle olmaya mahkumdur.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Calismayi bizim gibi asagilayan toplumlar bu kaderden ebediyen kurtulamazlar..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Mesela bugün seçim oldu ve muhalefet kazandı faiz oranını kaça çıkarır ? Veya faizi yükseltir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    muhalefet bunu açıkça söyleyemiyor biz gelirsek güven gelir enflasyon faiz dolar kendiliğinden düşer diyor hatta seçim kararı alınsın o bile yeter diyor piyasa en fazla 2 ay kredi açar yeni ekonomi yönetimine faizleri enflasyon seviyesine çekebilecekmisiniz reel faiz verecekmisiniz ve bunu enflasyon düşene kadar uzun süre sürdülebilecekmisiniz maaşlara kontrolsüz zam mı yapacaksınız gayrimenkül sektörünün ucuz kredi musluğunu kesebilecekmisiniz
    Yanlış soru yanlış cevap buna siyasi parti lideri karar veremez bağımsız ppk ekonominin durumuna ve piyasa şartlarına göre karar verir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 988/1019 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •