Sayfa 989/1002 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Bu kadar ozveri, bu kadar mucadele veren Saglik calisani ogretmenlere 3600 ek gosterge sozu ver.

Sonra,ogretmenler, doktorlar beni desteklemez diye, bunlarin yanina Polislerle, Imamlari koy.

Sonra, kivir, yuruyun lan..! de.

5'li cete ve toplanacak rantlar varken, saglik calisani kim ?

Akliniza sasarim akliniza.

Şimdi aklıma şu takıldı. Bizimkiler bize çin aşısı vuracaklar. Diyelim ki amerika veya avrupa bu aşıya onay vermedi. Ve ülkeye gireceklere aşı şartı koydu. Bu durumda ne olacak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu kadar ozveri, bu kadar mucadele veren Saglik calisani ogretmenlere 3600 ek gosterge sozu ver.

Sonra,ogretmenler, doktorlar beni desteklemez diye, bunlarin yanina Polislerle, Imamlari koy.

Sonra, kivir, yuruyun lan..! de.

5'li cete ve toplanacak rantlar varken, saglik calisani kim ?

Akliniza sasarim akliniza.
    bi dahaki seçime de verin fakire yetkiyi bu 5li çeteyle nasıl mücadele edeceğim bile dese alkış tutan çok olur üstadım.

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şimdi aklıma şu takıldı. Bizimkiler bize çin aşısı vuracaklar. Diyelim ki amerika veya avrupa bu aşıya onay vermedi. Ve ülkeye gireceklere aşı şartı koydu. Bu durumda ne olacak ?

ekonomik savaş...yoksa aşı sağlam... derler

hatta çinliler bu virüsten haberdardı önceden halkını aşılıyordu grip vs. adı altında o yuzden çok yayılmadı söylentileri de mevcut.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Çok güzel soru walla..

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Vize vermezler asi karnesine bakarlar yarma asi mi cakma asi mi diye
    O isler belli olmaz
    Belli cin asi si daha iyidir

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Zamanında bedava ürettiğim şeyi parayla niye alayım ki .

Sene sanırım 2006 idi tam detay tarih hatırlamıyorum şubat ayı gibi idi mine ederken power supply patlayıp anakart yandığını biliyorum . Hdd hala duruyor biryerlerde ama kurcalamadım açıkcası

2010 yılında bir kez kurcalayınca tekrar power suplly dan dumanlar çıkmıştı o zamandan beri ilgilenmedim

Zaten patlamasa bile o zamandan sonra 4-5 kere daha hacklendi tüm cihazlarım o yüzden olsa bile bir işe yaramazdı benim için .
    herhangi bir ülkenin gizli servisinden ya da herhangi bir ülkenin emniyet kriminal laboratuvarından tanıdığınız var mı ? orada kalan bi şeyler varsa kurcalanıp geri alınabilir diyeyim de...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Çok da sıkıntı değil. 10 euroya alıp 50 euroya satarlar . Çok gitmek istiyorsan ateşle bakalım 50 euro derler.

Sayfa 989/1002 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •