Sayfa 989/1005 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Seçimden sonra ralliyi tersten gorecez gibi geliyor bana. Kim bilir belki bozkurtun 3 bini bilem görürüz.
    Seçimi kimin kazanacağına bağlı, mesela kk gelirse balkon konuşması yaptırırlar. bakın bay kemal geldi borsa coştu dedirtirler
    Bikaç hafta o gazla tozpembe görürüz sonrası yılanoğlunu serbest bırakırlar diye düşünüyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seçimi kimin kazanacağına bağlı, mesela kk gelirse balkon konuşması yaptırırlar. bakın bay kemal geldi borsa coştu dedirtirler
    Bikaç hafta o gazla tozpembe görürüz sonrası yılanoğlunu serbest bırakırlar diye düşünüyorum.
    Kısa vade evet belki yükseliş olur ama bir acı yaşayacağız bence.
    Birinde stres birikiyor daha acı olur diğerinde daha yumuşak geçer.
    Bu faiz politikasıyla bu bankalar ve borçlu şirketler fazla dayanamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Reis kazanırsa da dimdik mi gömerler?

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Seçimden sonra ralliyi tersten gorecez gibi geliyor bana. Kim bilir belki bozkurtun 3 bini bilem görürüz.
    Bozkuşun 3 bini tutmazsa bozkuş kıvırir şimdi ben 3000 bin demedim 3 un biri dedim çıkar

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Reis kazanırsa da dimdik mi gömerler?
    O yönde bir beklenti yok, hikaye çıkmıyor alperim kıymatlım aynı kişi devam edeceği için bistte fazla bi değişiklik olmaz die düşünüyorum.
    koltukta olmayıp dışardan aday olsa yada yeni bir kişi olsaydı belki hikaye çıkartırlardı.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuşun 3 bini tutmazsa bozkuş kıvırir şimdi ben 3000 bin demedim 3 un biri dedim çıkar
    Ooo çoktan kıvırdım bile
    3bin işi suya düştü belki 4bin olursa olur ekime olmazsa kasıma mini ralli için start vereceğiz yılsonu yaklaşıyor.
    sen dert etme Ayasofya abi 3binede düşse kazanaman 6bine çıksada kazanaman, kazanmak için önce makinaya ceton atman lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Spk:

Arka arkaya açıklamalar ..

Türkiye Bankalar Birliği:
    - Bankacılık sektörü tüm yükümlülüklerini karşılayabilecek güçtedir.
    - Bankacılık sektöründe güvenin korunması hepimizin görev ve sorumluluğunda olmalıdır.
    - Bankacılıkla ilgili konuların siyaset üstü tutulması büyük önem arz etmektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 989/1005 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •