Bu elektrik kesintisi konuları yeni değil. Ama hükümetler tarafından yeni yeni dillendirilmeye başladı..
Tabi bir öngörü..
Bu elektrik kesintisi konuları yeni değil. Ama hükümetler tarafından yeni yeni dillendirilmeye başladı..
Tabi bir öngörü..
anladım cevap için saolun
böyle bir açıklamayı nasadan duymadım ülkenin başkanlarının açıklaması bi tuhaf oldu.
ben duymamış olabilirim o başka tabi de... bana işin içinde başka birşey var gibi geldi.
![]()
İsrail, rehineleri geri almak için yeni bir ateşkes yapmayı düşünebilir
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Negatif'e Düşürdü
Çin büyümeye yardımcı olmak için mali teşvik kullanımını artırdı
Moody's: Böyle bir hamle ülke ekonomisine yönelik aşağı yönlü riskleri artırıyor
Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Düşürdü
Unmute
İZLE: Moody's, Çin devlet tahvillerinin görünümünü durağandan negatife düşürdü. Sofia Horta e Costa bildiriyor. Kaynak: Bloomberg
Muhabirlerimiz için gizli bir ipucunuz mu var? Temasta olmak
Buraya gelmeden önce Bloomberg Terminalinde
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN
Yazan: Bloomberg Haberleri
5 Aralık 2023 10:34 GMT+3
Tarihinde güncellendi 5 Aralık 2023 12:27 GMT+3
Moody's Investors Service, Çin devlet tahvillerinin görünümünü negatife indirerek, dünyanın ikinci büyük ekonomisindeki borç seviyesine ilişkin derinleşen küresel endişelerin altını çizdi .
Yapılan açıklamaya göre Moody's, ülkenin devlet tahvillerinin uzun vadeli notunu A1 olarak korurken, görünümünü durağandan negatife düşürdü. Uzman, Çin'in yerel yönetimleri desteklemek için mali teşvik kullanmasının ve giderek artan emlak krizinin ülke ekonomisi için risk oluşturduğunu söyledi.
Putin'den Türkiye açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile ortaklığın en yüksek düzeyde olduğunu ve uzun yıllar çeşitli alanlarda elde edilen tecrübeye dayandığını belirterek "Her iki taraf da iyi komşuluk, ortaklık ve karşılıklı çıkar ilkelerine dayalı bağları daha da geliştirme konusunda kararlı" dedi.
Yer İmleri