Sayfa 989/1008 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Bu elektrik kesintisi konuları yeni değil. Ama hükümetler tarafından yeni yeni dillendirilmeye başladı..
    Tabi bir öngörü..

anladım cevap için saolun

böyle bir açıklamayı nasadan duymadım ülkenin başkanlarının açıklaması bi tuhaf oldu.

ben duymamış olabilirim o başka tabi de... bana işin içinde başka birşey var gibi geldi.

İsrail, rehineleri geri almak için yeni bir ateşkes yapmayı düşünebilir
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    düşmeye gönlü yok

çıkmaya gücü yok

katalizör şart

haber bekliyor gibi piyasa...
    Memedabi sabah dediya katardan bavulla para göndersinler reiz yohusa battık didi, bende hizze alma endekis vob yab didim.
    İyi demişmiyim selloo abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    anladım cevap için saolun

böyle bir açıklamayı nasadan duymadım ülkenin başkanlarının açıklaması bi tuhaf oldu.

ben duymamış olabilirim o başka tabi de... bana işin içinde başka birşey var gibi geldi.

https://www.ntv.com.tr/galeri/dunya/...-EGBeLdNYXOpdQ

Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Negatif'e Düşürdü
    Çin büyümeye yardımcı olmak için mali teşvik kullanımını artırdı
    Moody's: Böyle bir hamle ülke ekonomisine yönelik aşağı yönlü riskleri artırıyor
    Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Düşürdü
    Unmute
    İZLE: Moody's, Çin devlet tahvillerinin görünümünü durağandan negatife düşürdü. Sofia Horta e Costa bildiriyor. Kaynak: Bloomberg

Muhabirlerimiz için gizli bir ipucunuz mu var? Temasta olmak
    Buraya gelmeden önce Bloomberg Terminalinde
    DAHA FAZLA BİLGİ EDİN
    Yazan: Bloomberg Haberleri
    5 Aralık 2023 10:34 GMT+3
    Tarihinde güncellendi 5 Aralık 2023 12:27 GMT+3
    Moody's Investors Service, Çin devlet tahvillerinin görünümünü negatife indirerek, dünyanın ikinci büyük ekonomisindeki borç seviyesine ilişkin derinleşen küresel endişelerin altını çizdi .

Yapılan açıklamaya göre Moody's, ülkenin devlet tahvillerinin uzun vadeli notunu A1 olarak korurken, görünümünü durağandan negatife düşürdü. Uzman, Çin'in yerel yönetimleri desteklemek için mali teşvik kullanmasının ve giderek artan emlak krizinin ülke ekonomisi için risk oluşturduğunu söyledi.

Putin'den Türkiye açıklaması
    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile ortaklığın en yüksek düzeyde olduğunu ve uzun yıllar çeşitli alanlarda elde edilen tecrübeye dayandığını belirterek "Her iki taraf da iyi komşuluk, ortaklık ve karşılıklı çıkar ilkelerine dayalı bağları daha da geliştirme konusunda kararlı" dedi.

şimdi oldu..

bu aynı zamanda çeşitli UV ışınlarınada maruz kalacaz demek tüm canlı cansız.

yeşil ve kızıl gün batımı türkiyeden de izlenir. çok fazla olursa aşırı büyük yıldırım düşmelerinede sebep olur ayvayı yeriz

Sayfa 989/1008 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •