Rte bugün faiz ile ilgili bir şeyler söylemiş. Muhtemelen bu şimşek sistemine çok fazla tahammül edemez. Bu sene sonbaharı bir görelim o zamana kadar paramız da olursa senin ilk hisse koç grubu vs uzun vadeli yatırım için uygun.
Benim elenktrük şirketine fonlar ve yönetim şirketleri daha yeni toplamda yaklaşık 1,5 milyar TL yatırım yapmışlar.
Umarım vardır bir bildikleri.
[emoji3]
Benim elenktrük şirketine fonlar ve yönetim şirketleri daha yeni toplamda yaklaşık 1,5 milyar TL yatırım yapmışlar.
Umarım vardır bir bildikleri.
[emoji3]
Neymiş bu şirket? Enerjiye girersek AKSEN e 7 kişilik girelim. Ucuza gelir.
CANTE diye bir hisse.
2-3 yıl bekleyeceğim bakalım ne olacak?
Ucuz kalmış ama çok düşmüş son dönem hikayesini bilmiyorum. Geçmişte bir kaç tl kazandırmıştı. Bir haber dava vb olay sonrası yüzde 5 almıştım zaten sonrada düşmüştü. Ama biraz inceleyim. Refaba abi galiba cemas ta. Tabi satmadıysa. Bende geçen ay girdim.
Ucuz kalmış ama çok düşmüş son dönem hikayesini bilmiyorum. Geçmişte bir kaç tl kazandırmıştı. Bir haber dava vb olay sonrası yüzde 5 almıştım zaten sonrada düşmüştü. Ama biraz inceleyim. Refaba abi galiba cemas ta. Tabi satmadıysa. Bende geçen ay girdim.
Bir Venezuella petrol hikayesi var.
Aslında yerli kömür ile elektrik üreten bir termik santral.
Bu Venezuella işi bilançolara yansırsa bomba olur.
6 aylık bilançoda bakacağız artık.
Bir de bayram öncesi % 646 bedelsizi SPK onayladı.
Borsada seçici ve sağlam şirketlerde girmek lazım. Bir çok hisse %75-80 TL olarak zarar ettirmiş zirveden. SPK ile aleni olarak küçük yatırımcılar soyuluyor
Yer İmleri