Sayfa 991/1000 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Sahibinden izinsiz tadilat yaptım.(hakkını helal etsin)
    322 dolar bazlı yeşil çizgi makul gibi.(yiğitlerin harman olacağı seviye)
    Ben şayet 226 yı geçip pembe çizgiye gelirse (270 cıvarı) kademeli olarak bu seviyelerden short açmaya başlarım,yeşil çizgiye kadar devam ederim.(322 cıvarı)
    Not:Gündeme göre değişiklik hakkım saklıdır.!

YTD

bir de işine gelince borsa haram, işine gelince borsaya gelin diyen tipler var ki evlerden ırak.

bunlar dolar 15 olsa halkın alım gücü arttı başarıdır der,

dolar 20 olsa ihracatçının geliri arttı başarıdır der.

bunlar insan suretinde şeytandır.

yazarken maksimum özenli yazıyorum. siz de işlem yaparken minimum 5 dk düşünün derim.

naçizane.
    iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bir de işine gelince borsa haram, işine gelince borsaya gelin diyen tipler var ki evlerden ırak.

.
    Nihat Özdemir Başkanın banka rallisinde derin katkılarını da NOT etmeden geçmeyelim...!!

4. Kaç sene önce bunların niyeti TL'yi dolara, altına veya euroya endekslemek diye bir tahminde bulunmuştum.

Faizleri düşürmeden bunu yapmak zor, ama faizleri zorla düşürmeye çalışıyorlar.

Seçimlerden sonra iktidar değişir ise bu proje akamete uğrar, faizler de artar ise düşük faiz ile kredi ve tahvil alacağı olan bankalar çöp halen gelebilir.

Bu arada aşağıda tweet var ama zaten geçen haftalarda biliniyordu ekstra bir etki olmaması lazım.

>>>>>>>>>>
    Nigar İbrahimova🇹🇷
    @nigaribr7

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Türk iş insanı ve bankalarına yaptırım istedi.
    Ziraat Bankası,Credit Europe Bank (Rusya) Yönetim Kurulu Başkanı,İş Bankası yöneticilerinin de bulunduğu iş insanlarına yaptırım uygulanması için kampanya başlattı ve iş adamlarının bilgileri paylaşıldı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Sahibinden izinsiz tadilat yaptım.(hakkını helal etsin)
    322 dolar bazlı yeşil çizgi makul gibi.(yiğitlerin harman olacağı seviye)
    Ben şayet 226 yı geçip pembe çizgiye gelirse (270 cıvarı) kademeli olarak bu seviyelerden short açmaya başlarım,yeşil çizgiye kadar devam ederim.(322 cıvarı)
    Not:Gündeme göre değişiklik hakkım saklıdır.!

YTD
    2010 da 500 den 2013 de 500 den kafaya balyoz yemiş grafikisinde, hani olnaz ya belki olursa şu şekil şükül olanbilür, yılanoğlunu 10 taleye düşürürlerse olabilü ama çok zor bir ihtimal, düşmüyen yılanoğlu icat etmişler, haaa seçim ayağına yılanoğlunu biraz daha baskılarsa 17 talenin altına inerse senin 300 çantada
    Hamdım Piştim Yandım

6. 5.000 bine gider bu ralli tahminimce ona göre dikkat..

7. İş Bankası'nın ekonomik politikalardan haberinin olmaması mümkün değil 45 yıl önce İş Bankası Ekonomi Bülteni her ay posta ile gelirdi.

Memlekette test yapılsın onu geçenlere sırlar verilsin vatandaş deli edilmesin bence. El göz yordamı ile neler dönüyor bulmaya çalışıyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    5.000 bine gider bu ralli tahminimce ona göre dikkat..
    Nereye kadar gideceği henüz hesaplanamıyor, önü boş
    Secbul 60bin dedi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 991/1000 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •