Dolarda makul bir yükseliş olsaydı bugün bu kadar çullanma olmazdı. Aha şimdi de durdur durdurabilirsen. Asıl tehlike paranın yastık altına inmesi sistemden çekilmesi bu telafi edilemez
Dolarda makul bir yükseliş olsaydı bugün bu kadar çullanma olmazdı. Aha şimdi de durdur durdurabilirsen. Asıl tehlike paranın yastık altına inmesi sistemden çekilmesi bu telafi edilemez
Trajikomik bir ilişki var aralarında.
İktidarın savunmaya korktuğu ekonomik durumu Mehmet sonuna kadar destekliyor.
Mehmet in hatasını iktidar ölümüne savunuyor.
Sizde diyorsunuz ki cumhur ittifakını Mehmet bozar.
Ölümüne ittifak derler buna..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tam tersi adam çok akıllı.
En ufak su sızmasına izin vermiyor..
Çok net
Viopta gün içi 10.000 bin yukar
10.000 aşağı zigzaglı günler yaşayabiliriz
Eskiden testere 2bin yukarı aşağı yapılırdı
Benim aklima hep bir sey takiliyor paydasinda tl olan hersey surekli yukseliyor hic duzeltme yapmiyor ev araba emtia bok pusur ne olursa hic duzeltme yapmiyor ama borsa azicik cikinca acisi cok dik duzeltme yapmasi gerekiyor deniyor yada ne bileyim bu fiyatlar etmez deniliyor. Abi bu iste bir gariplik var bu ulkede fiyati dusen tek sey neden borsa. Asiri sig olmasindan dolayi mi yada bir grup adamin elinde oyuncak olmasindan mi? Mesela 2015 de bir ev 200 bin lira bugun ayni ev 1 milyon. 2015 yilinda ekgyo 2.5 lira bugunde 2.5 lira. Pazatesi 2.50 den de az edecek. Koc grubu sirketleri eregli sasa bir kac iyi sirket disinda hepsi parani utmeye planlanmis oyuncak.
Alip satarak, aciga basarak borsada daha cok para kazaniliyor abi. Trade imkani ve enstrumani cok Bunu bastan boyle kurgulamislar. Evden arabadan para kazanmak icin fiyatin surekli artmasi lazim. Gayrimenkul de patlarda 20 yilda 30 yilda bir kere olursa.
Ülkemizde her şey vur kaç üzerine.
Bunun tecrübesini yaşayanlar bundan malı götürüyor..
En alt fakir kesim haricinde her kesim bundan kazanç sağlıyor..
O gereksiz mantıkla açıklanmayan kararlar bu nedenle alınıyor.
Sonrası varlık transferi..
Kimse normalden para kazanma derdinde değil.
Zamanla emekle sabırla olan işler bize göre değil
Yer İmleri