“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İbb nin yandaşlara aktardığı para kesilecek ancak devletin kurumları hala ellerinde....
Bi tabii belediyeden kesilenleri ilçeye düşürcekler, thy, ziraat, halk, vakıf, kardemir, telekom ohh hepsi sponsor hepsi destekçi...
4 şehidimiz var
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
zillet diyeceksin , tü kaka diyeceksin... sandık sonrası , gel kucaklaşalım diyosun... ne oluyo abi , bizi stalin'in tavuğu mu sandın , hayırdır ?
hani erken inerdi karanlık
hani yağmur yağardı inceden
hani okuldan işten dönerken
ışıklar yanardı evlerde
hani ay herkeşe gülümserken
mevsimler kimseyi dinlemezken
hani çocuklar gibi
zaman nedir bilmezken
hani herkeş arkadaş
hani oyunlar sürerken
hani çerçeveler boş
körkütük sarhoş gençliğimizden
hani şarkılar bizi
henüz bu kadar incitmezken
eskidendi eskidendi çok eskiden
şimdi ay usul , yıldızlar eski
hatıralar gökyüzü gibi ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
ama sen beni unutamazsın
anımsarsın aniden
bir adam bir akşam
misal bana benzeyen
tutar geçer tam önünden
ne yapsan sen beni unutamazsın
bir yağmur yağsın da bir şarkı çalsın
sen beni ölsen unutamazsın
sonraki hayatında bir sen varmışsın diyeceksin
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen Güngör A. (41) bulaşıkları yıkamadığı gerekçesiye tartıştığı eşi Emine A.'yı (36) bacağından bıçakladıktan sonra, koltukta uyudu. Eve gelen polis, kocayı uyandırıp, gözaltına aldı
Yer İmleri