Sayfa 999/1122 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001100910491099 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Birisi de mevduat oranı paylaşsa keşke..Usd oranları düştü diyorlar doğru mu?

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Turistik bi sehirde cafe , restoran acalim. Yogun sezonda 2 ay boyunca gunluk 200-300 bin tl ciro yapariz herhalde. 10-15 bin sterlin arasi gunluk Ingilizi bol olan bir sehir olursa iyi olur. Saglam yiyip iciyorlar

Bacasiz sanayici olalim
    Turizm uzaktan hoş geliyor ama aynı zamanda da pis bir sektör.

Müşterileri ırklarına, ülkelerine göre seçerseniz biraz daha çekilir bir hale gelebilir. Sizin mesajınızdan da bu anlaşılıyor zaten.

Ne olursan ol gel kafasına girerseniz Suriler, Pakiler, bizim kekolar falan mekanı işgal ederler ortalığı b*k götürür.

Rezervasyon isteyen Türkleri kabul etmeyince bu sefer kendinin keko olmadığını düşünenler sizi çarmıha gererler sosyal medyada. Ya da türlü aksiyonlarla yurtdışından falan alırlar rezervasyonlarını yabancıymış gibi gelirler

Bunlar internette sürekli okuduğum aksiyonlar. Olaylara mekan sahibi ve turist penceresinden ayrı ayrı bakınca nasıl da değişiyormuş işler.

3. Ben güneyde kafe açıp İngiliz gelsin diye bekleyeceğime gittim İngiltere'den hisse aldım temettüler sterlin cinsinden yatıyor. Daha iyi değil mi?

ytd

Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Birisi de mevduat oranı paylaşsa keşke..Usd oranları düştü diyorlar doğru mu?
    Öyle bişey yok tl mevduat saydığınız kkm leri koyarsanız bşr yıl öncesine göre döviz hesaplarında katlamalımartışı görürsünüz. Kkm ler tl değildir. Vade veya uygulama bitiminde döviz olacaklar diye görün
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben güneyde kafe açıp İngiliz gelsin diye bekleyeceğime gittim İngiltere'den hisse aldım temettüler sterlin cinsinden yatıyor. Daha iyi değil mi?

ytd
    Sterlin pariteden iyi gol yedi. Bizdeki gibi dolar ralliside yok. Ama umudumuz var işler yoluna girecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Sterlin pariteden iyi gol yedi. Bizdeki gibi dolar ralliside yok. Ama umudumuz var işler yoluna girecek.

İstediği kadar gol yesin.

İngiltere'nin alıcısı her zaman çıkacaktır.

Ucuzlaması daha bile işime geliyor.

ytd

7. kasko fiyatları çıldırmış olmalı araba fiyatına kasko mu olur yav
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

https://twitter.com/fatihaltayli/sta...JYGRCSRAI5tnqw

Abi domates ithal değil. Bunu sıkan işçi Alman değil Türk, belki tenekesi ithal. Bilmiyorum. Bu sadece salça. Sebzede durum farklı değil. Geçen sene 3 liraya aldığım domates 20 TL. Biber 6-7 liraydı 35 TL. Eti hiç sorma. Geçen seneye kadar yılda bir kez fiyat ayarlaması yapardık. Şimdi haftada bir yapsak yetmeyecek.”

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 999/1122 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001100910491099 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •