ilk seans bgc partners 197.000 lot almýþ kemiksiz.
bizim bilmediðimiz bir þey mi biliyor acaba?
ya da bu topiðin üstatlarý bir yorum yapsa.
iyi mi kötü mü?
tabi birde karþýda yaklaþýk 300.000 lot satan tacirler var.
ilk seans bgc partners 197.000 lot almýþ kemiksiz.
bizim bilmediðimiz bir þey mi biliyor acaba?
ya da bu topiðin üstatlarý bir yorum yapsa.
iyi mi kötü mü?
tabi birde karþýda yaklaþýk 300.000 lot satan tacirler var.
*bgc istanbul, datagate için hedef fiyatýný yüzde 16 artýrarak 8,0 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'al'
YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgisi ve yorumlar Kiþiseldir. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Kapalý odada 90. Bin lota yakýn iþlem pazartesi için fikri olan varmi
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
VOLATÝLÝTE BAZLI TEDBÝR SÝSTEMÝ (VBTS)
Sermaye Piyasasý Kurulunun ilgili kararlarý uyarýnca, Borsamýz Pay Piyasasýnda iþlem gören pay senetlerinde, iþlemlerin adil ve dürüst bir þekilde gerçekleþmesinin saðlanmasý ve yatýrýmcýlarýn aþýrý volatilitenin getirdiði risklerden korunmalarý amacýyla bir tedbir sistemi geliþtirilmiþtir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamýnda; gerekli koþullarýn oluþmasý halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktýr.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduðu süre zarfýnda uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alýnmasýný gerektiren koþullarýn oluþmasý durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin baþlangýç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandýktan sonra Borsamýz tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktýr.
**ÖNEMLÝ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BGC ÝSTANBUL, DATAGATE ÝÇÝN HEDEF FÝYATINI YÜZDE 16 ARTIRARAK 8,0 TL'YE YÜKSELTTÝ, TAVSÝYESÝ 'AL
bugünkü yükseliþin nedeni çýktý
Hissenin zirvesi 7.5 civarý, ki o zaman dolar 2.8tl idi, ve borsa da 70binlerde idi. Þimdi dolar 3.5tl ve borsa 105bin iken, þirket karýný %50 artýrmýþ iken, verilen 8 hedefini ben þahsen az buluyorum. Rakamlar ortada. Spekülatif birþey söylüyorsam buyrun itiraz edin.
Teknik olarak bakýldýðýnda ise, zaten daha önceki sayfalarda yazmýþtým, beni yanýltmadi, þu anda 6 üzerinde kapanýþlarýna devam ediyor. Buralarda güç topluyor, yükseliþ trendi de gayet saðlýklý bir þekilde devam ediyor. 20 günlük HO'nun 6'lara gelmesi lazým birkaç gün içinde, o zaman yönü 7'ler olacaktýr diye düþünüyorum.
Asla YTD, kiþisel öngörülerimdir.
Yer Ýmleri