kabaca 25 - 30 kathayal kurmak bedava ama herþey hayalle baþlar
ama sanal gümüþ tuttuðunda elinin altýnda olacaðý için anlýk dalgalanmalardan etkilenip satabilir insan. o yüzden fiziksel en iyisi kendi açýmdan. çünkü ben hesapta olunca hemen al sat yaparým çok akýllýyým ya kazanacaðým ama trade ettiðimde genelde kaybederim. iyi bir trader deðilim ama iyi bir uzun vadeciyimdir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Abi iþin doðrusu, söylediklerine katýlýyorum, fiziki önemli ama ben bu atýný fiziki olarak bile 520 den satmayý baþarýyorsam sistem üzerinden de izlerim. O yüzden marjý düþük Kuveyt var, gece gündüz imkan veriyor. Bir abimizin Eliota göre çizdiði gümüþ grafiði beni çok etkiledi, o yüzden bu riski alarak kuveyt hesabý açýyorum ve ay sonuna kadar bekliyorum. Ýzleyelim bakalým belki 28-30 dolarý kýrarsa daha güvenli alýnýr.
herkesin kendi yatýrým stratejisi. zaten sisteme güveniyor olsam borsaya full dalardým ama koyduðumu geri alýrmýyým herkes bir resetten bahsediyor o resette ben elle tutulur þeylerde olmalýyým dijital herþey bana göre çok riskli. portföyün %10 borsada ordan kazandýðýmla gümüþe batýrýyorumartýk batarmýyýz ihta mý oluruz zaman gösterecek. beleyip göreceðiz. altýn alýmýný durdurdum gümüþ sadece dijital out fiziki in
Benim de planým 1/3 fiziki almak gümüþü. Her daim elimin altýnda duracak ve deðer kaybeder mi derdim olmayacak. Malum dolar bile alsan faizi kadar deðer kaybediyor.
Benim ana portföyüm borsa olduðu için geri kalan gümüþü de hedge olarak kullanma düþüncesindeyim.
Bakalým bu gümüþ alýmý iþini becerebilecek miyim zamanýn da.YTD
Bu topikte mesaj yazma yoðunluðu arttýkça gümüþ de o hýzla düþüyorKlasik kural yine þaþmadý. Nerde çokluk, orda ....
![]()
ABD'nin en fazla satýþ yapan APMEX ve sd bullion'a bir göz gezdirin fiyatlar 35 üstü üstelik kulçe kalmamýþ ön sipariþ
Yer Ýmleri