Rüzgarlý hisselere Merhaba,
Güzel grafikler çizmiþsiniz. Bende biraz FENER hissesi var. Yaklaþýk bir yýl önce þampiyonluk potasýna girince almýþtým fakat þampiyonluðu Beþiktaþa kaptýrdýk. Beklentileri olduðu için hissede kalmayý tercih ettim. 43 TL. olan maliyetimi AL - SAT yaparak 38.5 lara kadar çektim, Geçen ay Mart sonlarýna doðru 39.50 görsede satmadým. FENER hissesinin orta vadede borsanýn en iyi kazandýracak hisselerinden birisi olarak görüyorum. Þike davasý beraat kararý yargýtay onama aþamasýnda, Kenan evren lisesi arazisi ile Cumhurbaþkaný talimat vermiþ Fenerbahçe kulubüne verilecekmiþ. Fenerium maðazalarýnýn halka arzý var. Hisse þu anda diplerde diye düþünüyorum. Sabreden iyi kazanacak. 17 Nisan 2017 den beri 33.50 den 35.50 lere geldi, hissede hareketlenmeler baþladý.
Þimdi bunlarý buraya neden yazdý diye düþünüyorsunuz. Siz grafik iþlerinden iyi anlýyorsunuz. Þu FENER hissesinin bir grafiðini çizermisiniz rica etsem diyecektim.
Aristo diyor ki; Yükselirken Al, Yüksekte Sat, Yarýn lazým olacak para ile hisse alma..
Yer Ýmleri