Desa çok inip çýkmaya baþladý.Her seferinde daha yukarý fiyatlarda sakinleþiyor.Göstere göstere toplaya toplaya çýkarýyolar.Bence bu yýl bitmeden çoook güzel fiyatlara gelecek.Borsaya gireli 13 yýl olmuþ daha hiç çok sert biçýkýþ yapmamýþ.Son dönemdeki grafikteki sürekli yükseliþ bunun habercisi bence.ytd.
DESA Solo 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -4.804.969
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sosyal medyadaki DESA bilanço analizlerini toparlayan bir sayfa: https://temelanaliz.net/symbol.html?symbol=DESA
***DESA*** DESA DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***DESA*** DESA DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.05.2017 tarihli kararýyla Merkezi Milano, Ýtalya olan 10.000,00Euro sermayesinin tamamý Desa Deri San. ve Tic. A.Þ. tarafýndan karþýlanacak olan DESA NINETEENSEVENTYTWO SRL ünvanlý bir þirketin kurulmasýna karar verilmiþtir. Tescil iþlemlerinin ardýndan kamuoyuna ayrýca bilgi verilecektir.
Saygýlarýmýzla,
Desa Deri San. Ve Tic. A.Þ.
***DESA*** DESA DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.05.2017 tarihli kararýyla Merkezi Sofya, Bulgaristan olan 5.000,00Euro sermayesinin tamamý Desa Deri San. ve Tic. A.Þ.tarafýndan karþýlanacak olan Leather Fashion Bulgaria EOOD ünvanlý bir þirketin kurulmasýna karar verilmiþtir. Tescil iþlemlerinin ardýndan kamuoyuna ayrýca bilgi verilecektir.
Saygýlarýmýzla,
Desa Deri San. Ve Tic. A.Þ.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/607761
Kimse yok sanýrým bu kaðýttayorum morum yok
Yer Ýmleri