-
Bahçeli : İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Baskonia 88 Fenerbahçe Doğuş 83 MS
Seride durum 2-1’e geliyor .
Son çeyreğe 1 sayı geride girdik ama son çeyrek başlangıcımız 15-0 olunca kalan sürede farkı ancak 5’e indirebildik ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Son dakika :
TFF, tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden 'seyircisiz' şekilde devam etmesi yönünde karar verdi
-
normal kararın fenerbahçe lehine 3-0 galibiyet olması alzımdı.
hakemden önce beşiktaş takımı ve heyeti sahayı terk etti
tff cesaret edemedi.
bir halt olacağı yok.
-
PFDK Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki olaylar sebebiyle FENERBAHCE’ye 3 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 1 milyon TL para cezası verdi.
-
gs köpürecek pepe direk kırmızıdan atıldı diye hatırlıyorum 1 maç ceza almış
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
gs köpürecek pepe direk kırmızıdan atıldı diye hatırlıyorum 1 maç ceza almış
Evet başkanım pepe bu hafta oynayacak .. Buda bjk’ye kıyak ..
-
Hep Destek Tam Destek
Tolga Zengin’e de 1 maç ceza verilmiş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri