-
Yemin ediyorum 30dk geçti ne oynadığımızı anlamadım .. Karşımızdaki Sivasspor berbat üstü oynuyor ama bizde onlardan geri kalırımız yok ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Frey ile Soldado’nun 70. Dkda atamadıkları golü ben 112 kilo halimle atardım ..
-
Allah aşkına hadi , Sivas bitik dağılmış halde bu takımı yenemeyeceğizde kimi yeneceğiz ..
-

Originally Posted by
MedwiG
Allah aşkına hadi , Sivas bitik dağılmış halde bu takımı yenemeyeceğizde kimi yeneceğiz ..
15. yiz zaten kimseyi yenemiyoruz
bir halt olacağı yok.
-
Yazıklar olsun .. Bitirdiniz takımı , Allah bildiği gibi yapsın sizi .. Bu Sivas’ı bile yenemedik .. Alın Cocu’yu hatıra olarak saklayin.. 9 maç 9 puan .. İnsan utanır biraz .. ilk yarinin yarısı bitti hale bak ..
-
34 maç 34 puan ucu ucuna küme düşer yada kümede kalır
bir halt olacağı yok.
-
cocu gene cocukttu frey denen adamı bu takıma getirende ona para verende onu oynatanda futboldan anlamıyor
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri