2012 de 4.75 dolara satýldý hisse baþý fiyat suanda 19 tl yapýyor ayný fiyata satýlýrsa e bu adamlarda ayný fiyata satacak deðiller kar etmeleri lazým sabredene ekmek çýkar derim kesinlikle ytd...
2012 de 4.75 dolara satýldý hisse baþý fiyat suanda 19 tl yapýyor ayný fiyata satýlýrsa e bu adamlarda ayný fiyata satacak deðiller kar etmeleri lazým sabredene ekmek çýkar derim kesinlikle ytd...
þimdi diyelimki: bir dogan grubu demirören satýn aldý diye 2-3 tavan gitti. denizde satýþý prensipte anlaþýldý denilse. dogan grubundaki yukseliþ gibi denizde de olurmu saygýlar.
Hafta sonu haber düþse 4 iþ gününde 20.50 5. Gün Allah kerim gyo suna gelen açýða satýþ yasaðý sürecin daraldýðýna olan gösterge durduk yere neden böyle bir þey yapýldý hiç anlamadým ancak isteði kadar oynasýn 20 den aþaðý satmak aldanmak olarak algýlýyorum
Saygýlar
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
arkdaslar haberi okudunuzmu bilmiyorum ama birlesik arap emirlikleri ile sýkýntýdan dolayý satýþ süresi uzuyormus siyasiler iþi çözerse hizlanir
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’deki en büyük yabancý yatýrýmcý ülkeler kim?
-Hollanda
-ABD
Bu iki ülkeyle siyasi kriz en üst seviyede þu an,Sizin dediðiniz gibi olsa o ülke firmalarýnýn kapýlarýna kilit vurup ülkeden çýkmasý lazým...
Ankara’yla ilgili kýsým MEVZUAT kýsmý,bu yapýlýyor baþka birþey deðil
Kaldý ki bankanýn sahibi Rus,sizce Putin’e yakýnlaþan Ankara sorun çýkartýr mý?
Bence Hayýr..
Saygýlar..
Bol kazançlar..
Artý olarak benzer bir süreçten bahsedersek dgzte geçenlerde hareket çekti vpts yedi 3.00 dan 4.60 gördü satýþ sýkýntýlýmý diye iddalarla 2.95e düþtü satýþ haberi düþtü nerde ortada ne olacak Allah bilir Kaldý ki bu bir grup þirketi
Bunlar spek oyunlarý uyanýn artýk
Yinede Allah bilir kimseyi yanýltmak deðil derdimiz Allah utandýrmasýn gördüðümü izlediðimi söylüyorum ona bakarak öngörüde bulunuyorum
Baþka bir ayrýntý emireyts bir ingilizler þirketi araplarla birlikte bir þirketleri var ve talip olmuþlar
Koca dünya da en çok kimin sözü geçiyor her perdenin arasýndan kim kimler çýkýyor aþikar
Ben inandým satýþa sallama bir deðer söyleyim ki herkes inanýp atlamasýn ne olur ne olmaz borsaya kote olan miktar 80 tl olur haberiniz olsun
Kendi uçuk tahminlerim Þimdiye kadar tutsa buralarda gezmem buralarda yazmam
Saygýlar
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Sen simdi hisse 80 lirami olaccak dedin
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bUNDAN 4-5 YIL ÖNCE ÝDÝ YANILMIYORSAM.BÝR SATIÞ HABERÝ DÜÞMÜÞTÜ HÝSSE 9 DAN 16 LARA gitmiþti.Umarým tarih daha da güzel tekerrür eder...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri