son 10 gün ayýn bitmesine .. bakalým hateþin yaptýðý açýklamalarýn bir gerçekliði var mý göreceðiz..
DENÝZ 7,81 TL % 7,88.Almazsýn satmazsýn pazarda iþin ne ?DENÝZ 'de ki fiyat deðiþimini izlemek þart.Hedefinizi belirleyin .Benim ki 10.00TL.Þimdi bazý arkadaþlar diyecek ki DENÝZ 8,32 TL 'den satýþ yiye bilir o'zaman nasýl 10,00TL hedefi tutturacaksýn al-sat yaparak 10,00TL hedefini 'de ayarladým.Topraðýný derin sürmeyen eksik mahsül alýr.![]()
yapabildiysen brawo. ben yapamýyorum. ne zaman yapmaya kalksam tersi oluyor. biraz fantastik düþüncenin etkisindeyim galiba. mesela 10 gün topladý yani trade yapmaya izin verdi. trade yapmaya çekinirsin. 11 .de yapayým dersin bu sefer zirveye gider aradaki farký kaçýrýrsýn
![]()
dediðim gibi tek günlük iþlem yaparsa yerimizde sayarýz. ama isterse 12 de olur 14 de. yani þimdiye kadar yapmadý diye burdan satmakmý lazým yoksa buraya kadar yapmadýysa hiç yapmayacaðý anlamýna gelmezmi? iþte büyük soru bu. az çok ne iþ döndüðünü anlýyorsunda sonucu bilemiyorsun iþte.
ama malesef genelde hep hedefimin %5-10 un altýndan aþaðý salmýþtýr. gerçektetn belki %80 yapan son 3 kaðýdý böyle %5-10 daha derken açgözlülükten kaybettim. bunda inþallah böyle olmaz. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
7.10.2011 de görüþmeler baþladýðýnda kaðýt 8.40 idi...
10 gün içinde 16.10 oldu...
Biraz düzeltme yaptý ve 2012 Nisan ilk haftasýna kadar 12.80-13.80 bandýnda yatay hareket etti...
Daha sonra kaðýt yükseliþ trendine geçti ve 25 mayýs 2012 de zirvesi olan 17.80 i gördü..
Satýþýn bitiþine istinaden 10 gün içinde 11.50-12.00 bandýna oturdu ve
Uzun süre böyle devam etti..,
Haber düþtü satýþ fiyatý 3.2 milyar usd.
G3221 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri