3 haftadýr her gün ayný hareket. 6,50 den aþaðýsý intihar olur dedik. 6,35 i gördü. Artýk yoðun bakým dayýz bu haber falan beklemez de nasýl hareket edeceði önemli. Çýkarkende böyle çýksa. Ama nerde? Þimdi satsan birden yukarý çevirir yönü iyice krýze gireriz. Valla aklým tutuldu. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Endeks artidayken bile bole kepaze kapanýþ hiç iyi niyetli olmadýðýný gosterdi.satis iptal olduysa direk taban yerdi bence.ekurisi fazla düþmedi buna noldu destek felan býrakmadý.
Kafalarda bý sürü soru iþareti.satilan hisse bu kadar geri çekilmezdi.yuzde yüz artacakta artýk bizde kazanavagiz
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda 1.6 milyon daðýnýk lot var. 3.5 milyon ise 4 aracý kurumda. Patron bana göre hava hoþ aynen böyle devam edicem derse 4kez daha bu hareketi yaparsa 4 kez daha olabilir. Bu da zirveden alanlar için%70 kayýp demek ki sonra onu neden ve nasýl geri verecek.? %70 i? Ha burdan dönerse bir ümit olabilir. Kaldýki o bile kolay deðil. Zorda deðil de istemesi önemli. Ama yarýnda ayný hareketle kapatýrsa artýk hesap yapmaya gerek kalmaz. Yani bir% - 70 daha gidebilir. YTD.
Devre kesici de o an a kadar olan lotun 3katý lot iþlem oldu. Adamlar iyice iþi öðrendi. Böyle dönemlerde spekler son derece acýmasýzdýr. YTD.
Adamlarýn zoru yokki, ben her gün seni eriticem istersen satmada göreyim diyor.
Eðer kiþisel hareket deðilse ki sanmýyorum nihayet iyi bir iþaret.YTD.
Amaç ne olursa olsun (ben kiþisel olduðunu sanmýyorum) adamlar öyle bir taktik uyguluyorki eðer istemezlerse mecbur kalmadýkça bize zerre koklatmazlar. Alýrken ne kadar bonkörlerse satarkende o kadar cimriler. Adamlar kuruþu kuruþuna istedigi yere getiriyor. YTD.
Yer Ýmleri