Denizbank hisse deðeri yaklaþýk 4,50 den satýldý. Þu anki fiyatý 7,24. Halka açýklýðý çok düþük olduðu için spekülatif hareketler bitmez ama en sonunda ne kadar yukarý çýkarsa çýksýn geleceði yer satýþ fiyatýdýr.
Satýþ haberi ilk çýktýðýnda fiyatý yaklaþýk 4 TL idi. Yüksek fiyattan satýlýr mý diye bir beklentiyle 9 lara geldi. Satýþ fiyatý açýklandý þuan. Her yükseliþi satýþ fýrsatý olarak deðerlendireceklerdir. Kumara gerek yok nasýl bir ekonomik finansal bir beklenti ile bu fiyatlardan alým yapýlýyor gerçekten anlamýþ deðilim.
Karþýnýzda tavuk yolmaya çalýþan hokkabazlar var ben onlardan akýllýyým ellerindeki malý satmak için fiyatý yükselteceklerdir mutlaka halka açýklýk oraný da düþük zaten onlar satýþa geçmeden ben satýþa geçer para kazanýrým onlardan diyen varsa buyrun alsýn.
Yok ben kumarbaz deðilim benim param kýymetli bu kadar belirsizliðin olduðu bir ekonomide birde buradan zarar etmek istemiyorum diyenlerde bence uzak dursun. Fiyatý yükselir mi sorusunun cevabý belki bir ihtimal ama fiyatý 5 Tl lere gelirmi tekrar sorusunun cevabý kesinlikle evet.
Karar sizin para sizin. Kumar oynamak isteyenler ve yatýrým yapmak isteyenler buna göre pozisyonlarýný alsýnlar.
YTD

Alýntý yaparak yanýtla
aslýnda son iletimde anlattýðýmýn aynýsý oldu. onun için yazmaya tekrara gerek yok. merak eden son iletimi bulup okusun 
Yer Ýmleri