Originally Posted by
Kornbluth
Bende Bayramda boþ durmayayým dedim ve bir roman aldým okuyorum ismi de Benim hüzünlü ******larým.Yazarý GABRIEL GARCÝA MARQEZ.Adam büyülü gerçeklik akýmýnýn en önemli yazarýymýþ.Herkes kabahatini bilir.
þimdi sende para var ya senin yapýndaki kiþiler þýmarýk olur. bak bu hakaret falan deðil sadecee sana ne olduðunu göstermek için. þýmarýk olur çünkü her zaman tuzu kurudur limiti toleransý eþiði büyüktür ve büyük ihtimalle babanda böyledir. deðilsede yinede onunda tuzu kurumuþtur. ve bu narsizm þýmarýklýk seni þýmattýðýndan iki düþündüðünde sözlerini haþa ayet sanýrsýn-ýz. e tabi aslýnda çoðu kiþi senin gibi olmak ister aslýnda. yerim erdemini falan hayattan haz almak ve neþe ile eyaþamak varken diye bu þýmarýklýk yolunu seçer.
kýsacasý seni böyle konuþturan fazla paran ve onun vermiþ olduðu þýmarýklýkla narsist edebiyatý yapman.yani bu yazdýðýmýn özeti; narsist -yazarsýn.
hiç; þöyle düþünüyorum, -siz- haklýsýnýz gibi ötekini önemseyen kaç tane kelimen var? ha ? yok deðilmi olamaz çünkü senin gibiler durumu gereði hep haklý ve bilendir. þimdi senin bu yazdýklarýný biz bilmiyormuyuz? hep ders verirsin deðilmi? öyle yapmýyormusun?
benimde tanýdýðým baya zengin bir abim vardý. ama o senin gibi þýmarýk edebiyatý yapmaz tam olarak gerçeði söylerdi.
bir gün þöyle dedi bana; sende 15 bin varsa ve %50 kaybedersen yaþamýný idame ettirebilmek için mike mike satarsýn. ama benim için öyle bir zorunluluk yokki, ben sýrf zevkine 30 bin riske ederim %50 kaybetsem bile bekleme gücüm var. beklerim satmam yine zararýmý çýkartýrým diyordu. onun için kendi kendine yapma
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri