Arkadaþlar size son yazýmý yazýyorum. Aslýnda bu yazý birkaç sevdiklerim için.
Biliyorsunuz þahsýma düþmanlýk yaparak uzaklaþtýrmaya çalýþtýlar ve sonunda çok sevdiðim hisseden küstürdüler. Hayatýmda ilk kez tüm portföyümü taþýdýðým ilk ve tek hisseydi. Önceleri yýllardýr takip eder, iki dönem üst üste kar açýkla sana kavuþayým derdim. 2 yýl önce bu hayalim gerçekleþti. Artýk kar eden bir þirketti. 7** liradan maliyetlendim. Baþladým beklemeye. Al sat için almadým. Bekleyecektim yýllarca. Ne zaman olaylar terse döndü, iki dönem üst üste zarara geçti býraktým hisseyi.
Þimdi yazacaklarýmdan kimse üstüne alýnmasýn. Arkadaþlar yatýrým yaptýðýnýz þirketin mali yapýsý ve rasyolarý iyiye gidebileceði gibi kötüye de gidebilir. Bunun altýndan çapan oðlu aramayýn. Birazcýk mantýklý düþünün. Þimdi dünyanýn güzide firmasýnýn iþi gücü bitti dencm'ýn üç kuruþuna mý göz koydu da üç kaðýtçýlýk yapsýn. Ya yapmayýn ya. Böyle yatýrýmcý olunmaz. Tabii size hep gerçekleri sunduðumdan bazýlarý bundan rahatsýz oldu. Madem sahtekar bu þirket niye bekliyorsunuz. Sizi zorla mý tutuyorlar...
Arkadaþlar böyle yatýrýmcý anlayýþý olmaz. Birbirinizle faydalý þeyler paylaþýn. Bilgi konuþun. Ýnsanlara yararlý olun. Þirkete ne yapmasý gerektiðini kararlaþtýrýn yazýn. Yatýrýmcý iliþkileri var. Ha fayda getirmiyorsa yatýrýmlarýnýzda ýsrar etmeyin. Baþka hisse mi yok.
Þirkete 8 kez yazý yazdým. Hepsinin maili ve cevaplarý duruyor. Önerilerimi Yönetim kuruluna bizzat ileteceklerini ve ilettiklerini de bildirdiler. Yapacak baþka bir þey yok. Þirket gerçekten zor günler yaþayamaz mý. Onlar bunun farkýnda deðillerse öneri sunarsýnýz. Baktýnýz olmadý baþka yatýrýmlara geçersiniz. Kimseyi suçlamakla olmaz.
Þahsýma yapýlan suçlamalarý anlayabilmiþ deðilim. Kimi yönlendirmiþim.
Her iþte bir hayýr vardýr. Hakkýnýzý helal edin arkadaþlarým. Hoþçakalýn...

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri