Sayýn Borsaseverler ;
Aþaðýdaki topikte dilim döndüðünce insanlara borsada uzun vadeli yatýrýmcýlýðý, çok farklý bir þekilde, anlatmaya çalýþýyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=9400
Sonra aklýma geldi : “herkes uzun vadeli yatýrýmcý olacak deðil ya…”, günlük iþlem yapmak isteyen, ya da portföyünün bir kýsmýný uzun vadeli hisselerde tutarken heyecan (adrenalin) için günlük iþlem yapanlara da bir faydam olsun istedim.
Eðer kendi hisselerinizi kendiniz bulmak isterseniz size bir öneride bulunacaðým :
Aþaðýda vereceðim linkte bir eðitim, eðitimin içinde de bir formül var. Bu formül bu eðitim içindeki birçok formülden biri… Ama bu formülün özelliði 2 GÜN SONRA YÜKSELME OLASILIÐI YÜKSEK HÝSSELERÝ BULMASI…. Formül 2 gün sonra yükselecek hisseleri buluyor, ve sonraki 5 gün boyunca izliyor. Yani siz formülü çalýþtýrdýðýnýz anda ;
2 gün sonra yükselecek,
1 gün sonra yükselecek,
Bulunduðunuz günde al sinyali veren,
Dün al vermiþ , ve
2 gün önce al vermiþ hisseleri görüyorsunuz.
Formülü uzun süre izledim, bence gayet baþarýlý…. Tonlarca teknik analiz formülü gördüm, Hatta Sayýn Yaþar ERDÝNÇ’in þu zaman kadar verdiði tüm eðitimlerdeki, BORFÝN eðitim sitesindeki geçmiþte ve þimdi yayýnlanmýþ tüm eðitimlerin teknik analiz formüllerine de sahibim ; ama beni bu formül kadar etkileyeni olmadý.
Bunun yanýnda sanýrým 20-25 formül daha var; bir tanesi “dipten ve zirveden dönenleri bulmak” üzerine mesela. Ben bunu hiç kullanmadým, hiç bakmadým bu nedenle iþe yarayýp yaramadýðý konusunda bir þey söyleyemem, ama eðitimdeki grafik üzerinde SÜPER…
Yukarýdaki topikte olduðu gibi bu satýrlarý yazmaktaki amacým borsa yatýrýmcýsýnýn kimseye baðýmlý olmadan, kimseyi izlemek zorunda kalmadan borsada kazanmasý. HERKESÝN KENDÝ “GURUSU” OLMASI. Borsa stresinden kurtulmasý, akþam eve geldiðinde sadece 30 dakikada hisseleri bulmasý, alým kararýný vermesi sonra eþiyle, çocuðuyla sevdikleriyle vaktini deðerlendirmesi.
Evet, formül bende var, hayýr hiç kullanmadým ama emeðe saygý daha da önemlisi ZEKAYA SAYGI, siz kazanýn tamam ama formülü bulan-geliþtiren de kazansýn. Hem dikkat ederseniz 2 ay matriks hediyesi, ayrýca kafanýza takýlan yerleri bizzat formülü geliþtirene sorma hakký da bonus. Zaten iyi bir piyasada ilk 3-5 iþlemle verdiðiniz parayý çýkarabilirsiniz.
O zaman haydi balýk tutmaya…
https://www.borfin.com.tr/egitim/Ice...479&UrunID=126

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri