DEMEKKÝ HAREKET BUKADARCIKMIÞ...(Vah vah vah... parti bittimi? SOLUÐU NERDE ALACAÐIZ ACEP ) bir kýrýntý görüyormusun böcük
YTD. Öcükle Böcük
DEMEKKÝ HAREKET BUKADARCIKMIÞ...(Vah vah vah... parti bittimi? SOLUÐU NERDE ALACAÐIZ ACEP ) bir kýrýntý görüyormusun böcük
YTD. Öcükle Böcük
Patron üç kaðýtçý bu saatten sonra çýksa da düþsede güven saðlamaz. SPK bu tip açýklamalarý Ibedelliden gelecek parayla 8 milyonlýk DAGÝ alacaðýný vaat etmiþti) noterden tasdik ettirmeli bu ne yav. Millete malý pazarladý þimdi almýocam diyo mýzýkçý. Neymiþ yan iþlere yatýrým yapacakmýþ.hoþ DAGHL diye hissemi varki baktým 3 gündür 50 bin liralýk iþlem. 9 milyon bedelli bekliyo hahaha kim katýlýr ki böyle üç kaðýtçý patronun hissesine. Bedelli zaten belli deðil onaylanýp onaylanmayacaðý. hayal ile mal satýyorlar. Patron kaðýdýmý uzak duracaksýn Ey Mahmut Nedim koç önce adam ol sözünde dur. vermeyeceðin sözün altýna girme.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
YILLIK HÝSSE YARIÞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yýl yarýþalým
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalým tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENÝ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1.90 a düþte alalým
Lenovo K50-t5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Medving takas atabilirseniz sevinirim.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri