Originally Posted by
selka
USD 4,25 TL ye geldi... Býçak kemiðe dayandý.. Bu memlekette maalesef her iþi kendin yapýcaksýn.. Araba alýrken, araba uzamný, ev alýrken gayrimenkul uzmaný, eðitim alýrken eðitim uzmaný, yatýrým yaparken de yatýrým uzmaný olman gerek....
Olamaz isen, BÝTERSÝN...
Arkadaþ bu memlekette yaþam çok ZOR.. Ýnan çok ZOR...
Kaðýt üzerinde Hukuk var, Adalet var, Savcý var Polis var. Bilim adamý var, Hoca var. Uzman var iþçi var. Var oðlu var...
Ama neden bu haldeyiz....
Mevduat forumunu okuyorum ama oraya yazma cesaretini kendimde bulamadým.. Yahu, TL gün geçtikçe PUL a oradan da ÇÖPE doðru gidiyor...
Bence sadece %5 deðersizleþme ile ÇÖP seviyesindedir...
O sebeple 6 aydýr hala %15 veren var mý? diye soru soran var... %14,80 ile ne oldu ki? %15 ile ne olucak?
Bu kadar sahipsiz, aleni bir þekilde ortada kaldýðýmýzý hatýrlamýyorum... Sorumlu birisi çýkýp BÝZ BURADAYIZ arkadaþ diyen yok...
Oysa SPK sý var, Hazine Müsteþarlýðý var, Maliye Bakanlýðý var, BDDK sý var, TCMB var, Sýnai Kalkýnma Bankasý bakanlýðý var, BIST i var var oðlu var....
Türkiye'de her kadro DOLU hem de DOPDOLU.. Ama sorumlu yok! USD 4,25 olmuþ kim sorumlu?
Ekonomi Bakanlýðý mý? Baþbakan mý? MB baþkaný mý?
Arkadaþ birikimlerimiz emeðimiz eriyor...
Ben 4 TL zirve diye yazdýðýmý hatýrlýyorum. Lakin 4,25 oldu... Memleket DÝNGONUN AHIRINI geçti...
Eline 5,000,000 USD alan piyasasý BIST i manüpüle edebiliyor....
Yazýktýr, günahtýrr bu memlekete bu insanlara ... Çýkýn birisi sorumluluðu üstleniin...
Ve adam gibi 500 baz puan FAÝZ artýrýn...
Bugün GÖSTERGE FAÝZÝ %15 i geçmiþ senin Politika faizin %8..
%100 fark var....
Ee insaf... Nasýl uzmanlarsýnýz, nasýl bilirkiþisiniz...
Arada 9,10,11,12,13,14 ve 15 var....
Yazýk, çok yazýk....
TL tutana kadar LEBLEBÝ alsaydýk; geçen seneki fiyat ile bu seneki LEBLEBÝ fiyatý %25 zamlý...
En azýndan Paramýzý korurduk..
Yer Ýmleri