Gidenlerin durumunu tam olarak bilmek lazým?
Yitem bunu uyguladý.
Feto da benzer uyguladý.
Yurt dýþýnda belirli iliþkileriniz ve düzeniniz yoksa mutlu olamazsýnýz bunu biliniz...!!!
Gidenlerin durumunu tam olarak bilmek lazým?
Yitem bunu uyguladý.
Feto da benzer uyguladý.
Yurt dýþýnda belirli iliþkileriniz ve düzeniniz yoksa mutlu olamazsýnýz bunu biliniz...!!!
Kardeþlerimizin çoðu yurt dýþýndalar.(farklý sebeplerle gittiler)
GURBETE GÝDEN DÖNERMÝ DÖNMEZMÝ BELLÝ DEÐÝL BÝLÝRÝM...
https://www.youtube.com/watch?v=oGx-dT11Sho
Ulaaaaan evinden alýp evine býrakýrdýk sað salim.þimdi maskara mý olduk..
Maskara olmadýk ortamý kolluyoruz.............
https://www.youtube.com/watch?v=INBFgDVUUj0
Ben gitmek isteyenlerin TC vatandaþlýðýndan vazgeçmek istediðini hiç duymadým açýkçasý.
Çok býkýldýysa, bir sinirle onu yapan da çýkmýþtýr illa ki, veya þartlar öyle gerektirmiþtir belki ama isteyerek öbür türlüsü zor, mantýklý da deðil.
Benim gördüðüm millet 2. pasaport peþinde hep.
Onun da sebeplerinden biri bir ayaðýmýz dýþarýda olsun ne olur ne olmaz garantisine sahip olmak.
Yabancý pasaportu tutarken TC yi çöpe atmamanýn sebebi de bu. O tarafta durumlar limoni olursa hoop TC'ye geri vites durumlarý.
Ayrýca yabancý pasaport tutmanýn faydalarý TC'de anlatmakla bitmiyor ki... Resmen kral muamelesi görüyorsunuz o pasaporta sahip olunca. Tatiller güneyde neredeyse bedava, çýkýþ pulu parasý yok. (pul geyip geçme 4 kiþilik aile her yurtdýþý çýkýþýnda 200tl bayýlýyor artýk) ve aklýma gelmeyen ki bilir neler var þimdi acele yazdým.
Sözün özü selka'nýn paylaþtýðý yazýyý gerçekçi bulmadým.
Ekleme, hayatýn her yerde zor olduðu görüþüne katýlýyorum. Burada zor ise dýþarýda daha zor. Bir þekilde kendinizi TR'de doðrultabildiyseniz gerisi kolay.
Ekleme2, çifte vergilendirilme durumlarý olduðu durumlar hariç. Pasaportu aldýðýnýz ülke geliriniz TR'de olmasýna raðmen gelir vergisi istiyorsa sizin iþ o zaman kabusa dönüþüyor. TC pasaportundan vazgeçmenin tek mantýklý sebebi bu olabilir. Seçim yapmak zorunda kalmak.
Son düzenleme : Patrick Bateman; 10-08-2019 saat: 09:25.
Yer Ýmleri