Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
.. ben büyüklerimin hoşgörüsüne sıgınarak. latife yapıyorum. yazdıklarım için bana kızdıklarını düşünmüyorum. bitcoin konusunda hiç endişem yok. 6 adet bitcoin duruyor. alış fiyatım beher adet'i 10.000(USD).. ben sana sık, sık hatırlatayım da unutma. hatırlıyorsan toplam 12 adet almıştım. 6 adetini 15.000'den sattım. yani. toplam yatırımın. 90.000(USD)'ını geri aldım. kaldı 30.000(ISD).böl, elde kalan 6 bitcoin'e. danesi 5.000(USD)'ye düşse no problem ..
Mesela böyle tipler vardır... BITCOIN yükselirken "Alın Alın Uçucak Kacıcak 60,000 USD olucak, oradan 100,000 USD olucak geleceğin parası almayan yaya kalır.. Ben aldım çok da iyi ettim derler...

Yalnız dikkat edin mallarını satarlarken asla size sattım demezler... Hep alın alın, ben alıyorum derler..

Lakin; ne zaman %30- %50 düşüş yazarlar....

O vakit ben zaten şu rakamdan satmıştım...

Ne sen satmadın mı? Satmamışmıydın derler...

Ben %50 düşüşten hiç zarar etmedim ki

Ne yoksa sen ettin mi? derler...

Seni alık; kendisini akıllı yerine koyar...

Samimiyet neden yoktur...

Çünkü btc 15,000 usd olduğunda ben sattım diye yazmaz...

SOnra şu an tam bilmiyorum BTC ederini; 15,000 USD edince ben zaten 3 ay önce 15000 USD dan satmıştım der...

Oysa forumlarda bu tip insanların yazdıklarıda kayıtlıdır, benim yazdıklarımda...

Ben 3,43 TL den alıyorum diye bas bas yazdım... 3,96 TL den satıyorum derken de....

Dedim ya....

Üzülüyorum böyle yazılara...