Alnt Originally Posted by selka Yazy Oku
ABD Suriye'yi vurmu...

ABD ngiltere Fransa ayn izgide duruyor...

BEN NANMIYORUM ARKADA.. Suriye rejiminin KMYASAL SLAH kullanabilecek kadar MAL bir ynetim olduununa inanmyorum arkada.

ABD ngiltere ve Fransa geni omurgaszlk duruudur...

Nerden bilmeyeyim, senin ngiliz yada CIA ajanlarndan birisinin DOU GUTA'da p varilinin iine KMYASAL BOMBA koymadn...

Yazk Yahu! Vallahi yazk... Mslman aleminin KANDL gecesi tepesine FZELER yemek...

MAL olmamak lazmdr.. Aslan SIIR a saldrr.. Neden diye sorulmaz.. SIIR olmamak ASLAN olmak gerekir...

Ksaca ben bu KMYASAL SALDIRI zrvasna inanmyorum....

Irak'ta ta ayn naneyi yediniz, Cezayir de KADDAF yi katledirken de...

Bizlerin akll rasyonel ve YEK olmamz gerekir.... Baka da aremiz yoktur....

Bu topraklarda ANADOLU'da Alevisi, Snnisi, Ateisti, Deisti, Hristiyan, Yahudisi, Trk, Krd yaayan herkes SADUYULU olmal...

Farkl mezhep yada rklardan olsak dahi ANADOLU insanndan baka ANADOLU insann anlayan yeryznde baka hibir kimse hibir iNAN MEZHEP IRK yoktur...

Biz bize bir Toplumuz... Hangi rk ve inantan olsak dahi; "Bize bizden baka dost yoktur..."

Bu topraklarda Yaayan Alevilerin Dostu ran olamaz, Bu topraklarda yaayan SNN nin dostu SUUD ler olmaz... Bu topraklarda yaayan Hristiyanlarn dostu ABD ngiltere olamaz... Bu topraklarda yaayan YAHUD lerin dostu SRAL olamaz.. Bu topraklarda yaayan Krtlerin DOSTU ABD yada Irak olamaz...

Bu topraklarda yaayanlarn dostlar her kim olursa olsun "BZDEN BAKASI" maalesef olamaz....

Bu topraklara hep saduyu sahip olmutur...

"Snni Bir Trk" olarak bu topraklarda yaayan "Alevi bir Krt"te dnya zerinde ki her milletten daha fazla gvenirim...

Gvenmemiz lazmdr... Gvenmek zorundayz... ABD ngiltere ve Fransa izgisinin oyunlarn bozabilmemiz iin

Birbirimize kenetlenmeli ve GVENMELYZ...

Baka yol yoktur....
Harika bir yaz sayn Selka...Emeinize salk.