"Dereye Su Gelene Kadar Kurbağanın Gözü Patlar...."
Türk KY olarak kendi aklımız ve zekamız yerine etrafımızda insanların daha çok ne yaparsa aynısını yapmayı severiz... Mesela Brüksel 'e göç eden Afyon lular gibi.. Giden her Afyon lu Belçika'da başka yer yok gibi Brüksel e gitmiştir. Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkündür...
Millet olarak yatırım araçlarını zirvede, en sert anında, en tepede, en dikilmiş noktasında ele almayı, satın almayı pek bir seviyoruz. Elbette bu grafiğin en sert ve dik yerinde elimize aldığımız yatırım aracının en somut örneği USD dır...
Konutta 100 metrekare 2+1 yere 2010 yılında Ankara Çayyolunda gözümün önünde 900,000 TL verilirken "BU TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI" demiştim...
Herkese A4 nedir? diye sorduğunda 100 kişiden istisnasız 100 ü de beyaz kağıt yerine; AUDI diye cevaplar ise malum son kaçınılmazdır...
Milletin aklına incik boncuk konakları, AUDI ler, Mercedesler, BMW ler geliyordu...
Marka bir ev ve lüks bir arabada oturmayan birisi 2011 yılında nerdeyse millet tarafından dayak yiyecekti...
Dediğim gibi Anadolu laflarını çok severim bu sendroma "HIZLI GİDEN ATIN B.KU SEYREK DÜŞER" yada
"Akşam yediğin hurmalar sabah g.tünü tırmalar" sendromuda diyebiliriz....
Bunu görüp USD da 3,80 TL lerde pozisyonlanan YABANCI yada Türk KY çok kazandı...
Ancak bu yetmez di, 7,20 TL de zirvede bu işi bırakıp satıp çıkacaktın....
Ben 3,80 den son anda USD alamayanlardanım... Kendime geldiğimde USD 7,20 TL idi...
Gücüm yettiğince bu sayfada, USD da düşüş kaçınılmaz hatta USD da yükseliş kaçınılmaz başlığında yazılar yazdım.. YOUTUBE da videolar çektim... Tarihleri belli, o tarihlerde BORSA da USD da kaç tl olduğu belli...
AFAROZ edildim.. ALAY edildim, sayfalardan tek tek atıldım...
Şİmdi kendine ait olan YOUTUBE kanalım ve bu başlıkta yazılarımı yazabiliyorum...
2019 yılı Temmuz ayına geldik.. USD 5,69 TL de...
Milletin eline 6,50 ve 7,20 TL den 1 yıl önce ellerine alın oynayın diye verdiler...
Yahu, zaten terste kalmışız, bekle faizer artacak... Çünkü bu fiyatlamaya ülke uzun süre dayanamaz.. Elinde TL kalsın bari yüksek faiz ile HEDGE et kendini..
Yok ben alırım 7,20 TL den USD.....
NİYE?
USD 12 TL OLACAK SALAK SALAK YOUTUBE videoları var, ondan...
Arkadaş onlar silahşör, onların aklına ile iş yapılır mı? Onlar köküne kadar siyasidir... Senin zararına onlar sadece güler...
DTH lar 90 milyar USD 180 milyar USD a çıkmış, yabancı USD kıyameti koparacak....
20 yıllık trade hayatımda bir ilk tecrübe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krizden para kazanacak KY cılar.....
Arkadaş sizler ne içiyorsunuz ya banada söyleyin.. İnanın benimde ihtiyacım var...
Krizden KY para kazanır mı?
Krizden bir gün öncesi herşey TR de tüm sıradanlığı ile devam eder...
Kriz şöyle kopar....
5,71 TL de KY cının hala umudu vardır...
1 AY sonra 5,51 TL ye USD /TRY gelir.. Moraller dip olur... DTH lar 5'er 10'ar çözülmeye başlar....
2 AY sonra 5,41 TL de USD/TRY KY cısını bitirir.. Gözü kararır... 20 milyar USD daha DTH lar satılır..
3 AY sonra 5,31 TL de momentum etkisi ile gelir USD/TRY KY yı bitirmiştir.. DTH lar yeniden 90 milyar USD a gelir...
Faizler inmeye başlamıştır, borsa zirvede iken, enflayon 1-2 puan gerilemişken, bahar gelmiş iken akşam yatar sabah kalkarsınız
USD/TRY 5,31 TL den 15 TL ye FAİZLER %15 den %150 ye fırlamış olur...
KY sadece gözüne araba farı tutulmuş tavşan gibi olayı izler...
Bunu kanalımda Ocak 2019 da USD 6 TL de iken demiştim....
İnanın bana dostlar ben demiştim demeyi sevmiyorum, o zaman lütfen videolarımı ve tarihlerine dikkat ederek izleyin...
En azından imzam daki videoyu izleyin, derim...
Bol kazançlar...

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri